Problemer med dit internet? Sådan fikser du det

0
3694

Synes du af og til, dit internet er lidt for langsom? Er du gang på gang lige ved at løfte røret for at ringe til din internetudbyder og brokke dig? Det er der heldigvis slet ingen grund til. Her kigger vi nemlig nærmere på, hvordan du fikser din internetforbindelse.

Tjek hastigheden på dit internet 

Har du problemer med, at dit internet ikke er hurtigt nok, når du eksempelvis skal bruge din Maria Bingo Bonuskode? Så gør du klogt i at teste din internetforbindelse. Du skal naturligvis have det, du betaler for hos din udbyder. Får du ikke dét, kan du med rette ringe og beklage dig til en kundeservicemedarbejder hos din udbyder, men vent hellere, til du faktisk har belæg for dit brok.

Du kan nemt teste din internetforbindelse. Der er mange forskellige portaler på nettet, som giver dig mulighed for at afprøve, om du faktisk har den forbindelse på dit net, som du betaler for. Du kan her både teste upload- og downloadhastighed.

Sæt flere ram i din computer

Selvom det naturligvis godt kan være din udbyder, den er gal med, gælder det faktisk ofte, at det er din egen hardware, der sakker bagud. Har du ikke tilstrækkeligt med ram i din computer, vil du nemlig opleve, at den arbejder langsomt, når du er på nettet.

Kan din computer for eksempel ikke klare, at du har mange faner åbne på én gang, eller arbejder den bare utroligt langsomt, når du surfer eller for eksempel spiller på nettet? Så er det typisk rammene, den er gal med. Computerens ram er dens korttidshukommelse, og det er således disse, der sørger for at opbevare alle de oplysninger, du har brug for hurtigt at kunne finde frem igen. Det kan eksempelvis være informationer omkring de hjemmesider, du besøger.

Køb en god router

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du overveje at købe en ny router, hvis ikke dit internet ligefrem er prangende. Din router spiller en meget stor rolle i forhold til, hvor godt dit internet er.

Særligt, hvis du har en større bolig, er det relevant at kigge på solide routere. Du kan desuden med fordel købe flere forskellige routere, som du placerer forskellige steder i dit hjem. På den måde fordeler du internettet rundt omkring i huset, således at forbindelsen er lige god alle vegne.

Du kan købe routere og routersystemer hos langt de fleste elektronikforhandlere, så det er en smal sag at få fat i sådanne.