Download musik fra Tidal

0
3255

Flere og flere benytter oftere tjenester til streaming af den seneste musik på markedet. Der findes derfor mange forskellige sider, hvor dette kan gøres. Der er stor eller nogen forskel i forhold til udvalg af musik samt forskel i kvalitet. En af de mange tjenester kaldes for Tidal. Nogle har måske hørt lidt til tjenesten.

I oktober 2010 blev Tidal lanceret. Er man interesseret i at bruge tjeneste, så kom i gang – klik her. Det er en norsk musiktjeneste. Dog er det i dag ejet af en amerikansk betalingsvirksomhed. Der er både musik, podcasts og meget mere. På tjenesten kan man finde mere end 70 millioner sange.

Bliv klogere på Tidal

De mange sange kan nydes i den højeste kvalitet. Der findes flere forskellige valgmuligheder i forhold til hvilken type tilmelding, man vælger. Der er både mulighed for at lytte til musik online og offline. Med god internetforbindelse er det rigeligt at lytte online. Er man dog meget på farten med meget ustabil internetforbindelse, kan det være en ide at downloade musikken.

Download af musik til farten

Hvis man gerne vil benytte sig af featuren, som gør det muligt at downloade musik, må man betale et månedligt beløb for Tidal. Det er trods alt den bedste kvalitet, som Tidal tilbyder. Så dette er et oplagt valg, hvis man er musikentusiast. Man får et af de største udvalg af både gammel og ny musik i høj kvalitet.

Tidal HiFi gør det desuden muligt at streame musik i FLAC-format. Dette er med til at give den klare og robuste lydoplevelse. MQA er en banebrydende lydteknologi. Denne gør det muligt for brugere af tjenesten at streame i hjemmet eller på farten. Tidal samarbejder med netop MQA. Derfor er man garanteret en ultimativ oplevelse med sød musik i ørene.

Tidal som MP3-fil

Nogle gange kan man have behov for at kunne downloade musik ned til MP3-filer. På den måde kan man få musik ind på sin computer og senere ind på sin tablet eller lignende. Det kan også gøres direkte i appen i telefonen. Dog ligger det downloadede herefter inde i selve appen. Med en installering på computeren er der mange muligheder.

Guide til installering

Man kan finde en udførlig guide til installering af programmet, der kan overføre musik til computeren i MP3-format eller FLAC. Først og fremmest skal man vælge sit download på hjemmesiden. Her vælger man enten den gratis demo-version for at prøve programmet af eller også køber man hele versionen.

Efterfølgende går man ind i selve programmet. Her vælger man selvfølgelig rubrikken med ”Tidal”. Herefter kommer man ind i selve Tidal. Man vælger det musik, man gerne vil have downloadet. Resten klarer Audials Music automatisk resten. Den optager lydfilen, og denne gemmes på computeren som MP3-fil eller Flac.

Noget enhver kan klare

Det er samlet set utrolig nemt at bruge tjenesten. Det er blevet lettere end nogensinde før at downloade sin yndlingsmusik. Det gælder bare om at vælge de rigtige tjenester. Samtidig er det værd at nævne at det er lovligt at benytte sig af tjenesten.

Tidligere artikelDerfor er din computer din bedste ven, når du skal investere i optioner
Næste artikelOptimér din gaming-oplevelse med en VPN
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.