Sådan optager du film fra Apple TV Plus

0
3309

Har du hørt om Apple TV Plus? Det er en ret ny streaming tjeneste, som tilbyder en masse film og serier, du ikke lige finder andre steder. Derfor kan det være en stor fordel at vide, hvordan du kan få Apple TV Plus streamingen på din harddisk. Få de 3 nemme trin her!

Apple TV er én af de teknologier, der virkelig vinder frem i de her år. Apple TV Plus er en ny tjeneste til streaming, som ligeledes nyder voksende popularitet. Her finder du nemlig noget ret unikt indhold, som ikke ligner de film og serier, du finder på de andre tjenester.

Der er derfor ingen tvivl om, at det kan være fedt at have din Apple TV Plus stream direkte på din harddisk. Det er heldigvis meget nemt, så kom i gang – klik her, hvis du ikke kan vente. I det følgende får du en simpel guide på 3 trin, du kan følge for at komme i gang med film fra Apple TV Plus.

Første trin: Sådan downloader og installerer du Audials Movie

Først og fremmest skal du downloade Audials Movie og installere det. Hvorfor? Fordi du har brug for et stykke software på din laptop, hvor du kan downloade film og serier fra Apple TV Plus. Her egner Audials Movie sig rigtig godt, og det er gratis at hente ned. Du kan også nemt afinstallere det igen, hvis du af den ene eller den anden årsag beslutter dig for det.

Andet trin: Optag filmen i Apple TV Plus

Start dit nye Windows software, Audials Movie og klik dig ind på sektionen, “Video Streaming”. Det er en sektion, som består af to forskellige dele, og her skal du nu befinde dig på “Video recording”-delen. Klik dig ind på Apple TV Plus-blokken og følg instruktionerne her. Dem finder du i et smalt optager-vindue, som gerne skulle dukke op på din skærm.

Du kan herefter åbne Apple TV Plus i Chrome, Firefox eller en lignende browser. Her finder du den film eller det afsnit af den serie, som du gerne vil optage. Når du starter afspilningen af filmen, vil du samtidig begynde at optage den.

Tredje trin: Kom i gang med at se film

Nu er det sådan set bare at vente på, at du får optaget din film eller din serie. Når din download er komplet, vil indholdet blive flyttet over til din playlist i Audials. Den finder du på den højre side af din skærm.

Du kan vælge at gemme streamingen fra Apple TV Plus i en række forskellige formater. Det kan fx være WMV, 3GP, AVI eller MP4 – eller måske nogle helt andre. Dit Audials Windows software vil efterfølgende markere filen med et tag.

Nu er det sådan set bare at afspille dit indhold enten i Audials eller i et andet program – du kan nemlig eksportere din fil til et andet program, hvis det er det, du ønsker. Et andet tip er altid at afspille filmen i høj opløsning, når du downloader den. På den måde får du nemlig den bedste kvalitet på din filmoplevelse, når du skal hygge dig.

Tidligere artikelAnmeldelse af Boxer TV
Næste artikelSådan downloader du film fra Vimeo
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.