Gratis streaming med Viafree

0
2176

Streaming populariteten kører bare derudaf. Det har aldrig været nemmere at se tv, sport og film som det er den dag i dag. Flere og flere muligheder bliver tilgængeligt, hvilket gør det muligt at se det man helst vil on demand. I Danmark findes der flere muligheder, men hvis du er én af dem som er særligt glad for TV3 og deres programmer, så er det relevant for dig at læse med her. Der er nemlig også en anden streamingtjeneste fra koncernen, som du kan prøve.

Der er mange spændende programmer som man kan se på TV3 og deres søsterkanaler, hvis man altså har disse kanaler i tv-pakken eller betaler for Viaplay, som du måske allerede kender. Men der er altså også en anden mulighed for at streame deres programmer, som er ganske gratis. Denne tjeneste kaldes for Viafree

Viafree – gratis streamingtjeneste

TV3 gør det muligt for kunder at streame deres programmer helt gratis. Nu kan det godt være, at du undrer dig over hvordan det er muligt at se TV3 programmer uden at det koster dig en krone. Det er muligt af den grund, at der vises reklamer fra firmaer som gerne vil nå ud til danskerne. Forskellen på denne gratis streamingtjeneste og de streamingtjenester man betaler for hver måned, er altså reklamerne som der bliver vist ind imellem. Viafree er altså mere eller mindre den samme type streaming som Viaplay, dog skal man oprette et abonnement og betale for Viaplay, fremfor ved Viafree. En af fordelene ved Viafree, er dog også at det også er muligt at se nyheder fra nogle kendte realityprogrammer eksempelvis. Er du nysgerrig på mere information om streamingsites generelt, så kan du med fordel tjekke denne side ud – streamingsites.se

Det store udvalg af programmer på Viafree

På denne streamingtjeneste finder du over 3000 timers underholdning, som du kan hygge dig med på sofaen eller på farten f.eks. Denne streamingtjeneste indeholder altså et kæmpe udvalg af spændende programmer fra TV3, med noget for enhver smag. Det er ikke bare programmer fra TV3, som du kan få glæde af, men også både TV3 Puls, MTV og TV3+. På Viafree kan du blandt andet finde et stort udvalg af blandt andet sportsprogrammer, realityprogrammers, serier indenfor forskellige genrer, komedie/comedy programmer, dokumentarer og eksempelvis programmer om livsstil.

Dette er blot et udpluk af nogle af de gratis program- og filmkategorier, som du kan finde på streamingtjeneste Viafree. Uden at du tilmed behøver at skulle oprette abonnement. Det er bare vigtigt at huske på at når du benytter denne gratis streamingtjeneste, så er det altså med reklamer.

Kendt for reality programmer

TV3 og Viaplay er generelt meget kendt for et stort udvalg af forskellige realityprogrammer. Blandt andet kan du se det velkendte realityprogram, ’Paradise Hotel’. Paradise Hotel har efterhånden kørt i rigtigt mange år og handler om en række deltagere som bor på et lækkert hotel i Mexico, hvor de så skal kæmpe om at være sidste deltager der. Det er altså et spil, hvor sidste man i spillet kan vinde en titel og en pengepræmie. Det populære tv-show, som er enormt underholdende at følge med i, hvor forskellige mennesker skal danne par og kæmpe sammen i spillet. TV3 er selvfølgelig også kendt for programmer som Robinson Ekspeditionen og Familien fra Bryggen blandt andet. Er du derfor stor fan af programmer som disse og elsker reality-verdenen, så er Viafree måske lige noget for dig.

Spændende tv-serier på Viafree

Der er rigeligt med muligheder hvis du som så mange andre, elsker at bingewatche serier. På Viafree finder du blandt andet mange spændende drama-serier som er kendt fra TV. Du kan både tjekke nogle af de nyere serier ud, men også mange af de gode gamle klassiske som du måske kender fra tv-skærmen for mange år siden.

Madprogrammerne

TV3 er desuden også kendt for deres madprogrammer. Hvad enten du er til de intense madprogrammer, hvor en kendt kok er med og skal hjælpe restauranter til programmer med konkurrence kokke, så er der masser af muligheder på Viafree.

Dokumentarer

Viafree tilbyder også spændende dokumentarprogrammer, hvor du kan fordybe dig i forskellige titler, hvad enten du er til historie eller til naturprogrammer. Under dokumentarprogrammer finder du mange titler og masser af spændende fortællinger om den virkelige verden.              

Opgrader til Viaplay

Der er rigtigt mange fordele ved at benytte dig at Viafree og de mange spændende programmer du finder på streaming-tjenesten. Er du helt okay med, at der kommer reklamer indimellem og måske gerne vil spare penge på denne form for underholdning, så er Viafree nok det oplagte valg for dig. Derud sagt, er det bare ikke for alle at blive forstyrret af reklamer når de ser forskellige former for underholdning. Hvis du ikke ønsker at streame med reklamer, men stadigvæk vil have adgang til de spændende programmer som Viafree tilbyder, så kan du overveje at få Viaplay i stedet. Med Viaplay slipper du nemlig for reklamerne og kan uforstyrret streame dine yndlingstv-programmer og film.

Hvilke enheder kan du se Viafree på?

Der er flere muligheder i forhold til hvilke elektroniske enheder du kan benytte Viafree på. Du kan blandt andet streame på din mobiltelefon. Det er ikke alle, som kan ’nøjes’ med en forholdsvist lille skærm, men det kan sagtens lade sig gøre. Mobilen er jo handy at se underholdning på, når du eksempelvis er på farten. Du kan også benytte Viafree på en tablet, samt på dit TV derhjemme, hvis det er Android eller Samsung. Derudover fungerer Viafree også med både Chromecast, Apple TV og Dator. Du er altså ikke begrænset til en bestemt enhed. Når du for eksempel sidder i toget eller bussen, er det jo perfekt med Viafree på enten mobil eller tablet. Ligger du hjemme på sofaen eller i sengen, så kan du benytte tv-mulighederne. Viafree kommer altså med mange fordele, også til dig som har behov for fleksibel underholdning. For mere info, så læs mere om Viafree online og tjek alle de spændende programmer som streamingtjeneste tilbyder til deres besøgende.  

Tidligere artikel5 tips til vedligeholdelse af kontormaskiner til erhvervslivet
Næste artikelAnmeldelse af Mr Green app til mobil
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.