Surf sikkert online med en VPN fra Bitdefender

0
2750

Teknologien og internettet har udviklet sig i et hastigt tempo i løbet af de seneste år, og det kommer med både fordele og ulemper. Fordelene er vi alle klar over – vi kan surfe på nettet, har adgang til en lang række indhold, vi kan kommunikere og arbejdsdagen er blevet nemmere – ulemperne derimod er en smule mere ubekendte, selvom vi ofte bliver advaret om dem.

Dog kan du slippe for alle bekymringerne, hvis du blot investerer i en god VPN. Her får du både endnu flere fordele ud af internettet, men du er også beskyttet imod alle ulemperne, så du ikke behøver at sætte dig ind i dem.

Bitdefender har et helt fantastisk bud på en VPN, som du vil få stor glæde af, hvis du værdsætter dit privatliv og din frie ret til at surfe på nettet, uanset hvor du befinder dig.

Hvis du vil blive klogere på VPN fra Bitdefender, så kan du læse meget mere lige her, eller du kan download prøveversion og selv afprøve de forskellige muligheder.

Det tilbyder VPN fra Bitdefender

Med en VPN fra Bitfdefender får du glæde af en lang række fordele:

  • Adgang til mere end 1300 servere i hele verden
  • Adgang til Netflix indhold fra alle steder i verden: Fordi du pludselig kan koble dig til mere end 1300 servere i hele verden, så vil du altså også kunne lukke op for indhold i hele verden. Du kan for eksempel blot vælge en server i Rusland og få adgang til hele deres indholdsbibliotek.
  • Ubegrænset krypteret trafik på op til 10 enheder: det er netop serverne i de mange forskellige lande, der gør, at din trafik bliver krypteret. Det er nemlig umuligt at finde netop din server i hele netværket – også selvom det er en professionel hacker, der prøver til.
  • Komplet online beskyttelse og anonymitet: fordi det ikke er muligt at finde frem til den tråd, som du benytter, så er du pludselig beskyttet mod eventuelle angreb, og din aktivitet bliver også helt anonym.
  • Online trafik, der ikke bliver overvåget: det bliver også helt umuligt at overvåge din online trafik, når du kobler dig på en af Bitdefenders mere end 1300 servere i hele verden.
  • Sikker online streaming af forskellige medier
  • Sikker download af indhold
  • Tilgængeligt for både Windows, macOS, Android og iOS enheder.

Derfor bør du vælge Bitdefender

Udover at der selvfølgelig er god grund til at vælge Bitdefender på grund af alt det, som de tilbyder, så er der selvfølgelig også det aspekt, at de er kåret til en ”outstanding product” award fra uafhængige test laboratorier for anden gang i løbet af de seneste 5 år.

De har simpelthen et produkt, der kun bliver bedre og bedre, og eftersom de har været på markedet siden 2001 og stadig kan hente priser hjem, så har de altså en evne til at følge med tiden og tilpasse deres produkt til nye udfordringer. Og det er netop derfor, at du vil have så stor glæde af netop Bitdefenders VPN.

Tidligere artikelCommand & Conquer™ Remastered Collection
Næste artikelFå mest muligt ud af din laptop med billigt internet
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.