Anmeldelse af Office 365 Home

0
6194

Denne version af Microsoft Office 365 bliver også kaldet “Home Premium” eller blot “Home”. Med denne version af Office-pakken kan du installere de velkendte kontormoduler som Word, Excel og Outlook på op til 5 computere, laptops og lignende enheder under din husstand. Sproget er dansk, men du kan vælge mange andre i fald du ønsker det.

Køb Office 365 Home

Microsoft Office 365 Home Premium indeholder 12 måneders adgang til følgende kontormoduler:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Microsoft OneNote
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Access 

Udover at du kan installere Microsoft Office 365 Home Premium på 5 valgfrie enheder, så kan du ligeledes åbne og redigere dine Office-dokumenter på enhederne iPhone, Windows Phone og Android mobiltelefoner – du skal blot installere det tilsvarende app på disse enheder.

Med til Microsoft Office 365 Home Premium får du 1 TB online lagerplads via Microsofts tjeneste OneDrive. Du kan uploade og downloade data til og fra OneDrive via din computer, laptop eller anden enhed. Din data bliver løbende synkroniseret, så du altid har den tilgængelig med en aktiv internetforbindelse.

Microsoft yder løbende opdateringer til alle modulerne i Microsoft Office 365 Home Premium. Så snart en sikkerhedsopdatering eller lign. er tilgængelig, så bliver den downloadet og opdateret på alle dine enheder som har Microsoft Office 365 Home Premium installeret.

Køb Office 365 Home

Tidligere artikelGør studiet lettere med Office 365 Personal
Næste artikelStudietilbud på Microsoft Office
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.