Anmeldelse af Avast Pro Antivirus 2020

0
20327

Avast Pro Antivirus er et solidt og dansksproget antivirusprogram, der har en lang tradition for at yde en kompetent sikring af computere og laptops. En stor fordel ved Avast Pro Antivirus er, at softwaren ikke sløver en laptop og faktisk anvender det næsten ingen systemressourcer.

Den primære funktion ved Avast Pro Antivirus er at holde din computer eller laptop fri for virus, malware, spyware, rootkits og ubehagelig infektioner som CryptoLocker som kan stjæle data og personfølsomme oplysninger.

Se alle Avast antivirusprogrammerne på Avast-Antivirus.dk

Antivirus og praktiske funktioner i Avast

Udover antivirus-modulet i Avast Pro Antivirus, så byder programmet også på andre praktisk funktioner. Du kan bla. scanne efter forældede softwareprogrammer som mangler opdateringer, så der ikke er sikkerhedshuller som kan udnyttes af hackere og malware

Det er også muligt at scanne efter netværkstrusler og ydelsesproblemer – begge scanninger vil afdække eventuelle problemstillinger og tilbyde løsningsforslag.

Med Avast Pro Antivirus kan du også aktivere SikkerZone modulet i din browser så mens du surfer online og f. eks logger på din netbank vil tredjepart ikke være i stand til at opsnappe dine brugernavne, kodeord, indtastninger osv.

En smart funktion ved Avast Pro Antivirus er, at du kan få hjælp til at oprette en redningsdisk som altid kan skabe adgang til din computer eller laptop, hvis uheldet er ude og systemfiler bliver beskadiget. Det kræver blot en tom CD, DVD eller USB-enhed.

Systemkrav til Avast Antivirus

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (både 32-bit og 64-bit)
  • Pentium 3 Processor eller bedre
  • 128 MB ledig RAM hukommelse
  • 750 MB ledig harddiskplads

Du kan også downloade alle Avast serie af antivirus- og sikkerhedsprogrammer i svenske og norske udgaver. Du kan besøge de andre skandinaviske hjemmesider for Avast via følgende links:


Tidligere artikelAnmeldelse af BullGuard Internet Security 2021
Næste artikelSSD-disken falder hurtigere i pris end de mekaniske harddiske
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.