Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS

0
2666

Der er et stort antal af iPhones fordelt i Danmark. Det er en af de mest populære telefoner, og der er endda nogen, der vil mene, at de andre slet ikke dur til noget, hvis de bliver sammenlignet med mobilen fra Apple. Hvis du også er glad for din iPhone, så bør du måske overveje at beskytte den mod eventuelle angreb.

Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS er skabt til netop dette formål. Mens du blot kan fortsætte med at nyde din iPhone, så tager Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS sig nemlig af alt det, de fleste af os helst vil glemme – nemlig hackere, angreb og online snushaner, der følger med i vores aktivitet.

Bliv klogere på, hvad Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS kan tilbyde dig lige her, samt hvorfor det er en god idé at investere i softwaren allerede i dag.

Hvad er Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS?

Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS er en mobil sikkerhed til iOS. Det er en app, der er specielt designet til at beskytte dine personlige data fra enhver, der prøver at finde frem til dem og bruge dem til deres fordel.

Hvad får du ud af Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS?

Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS tilbyder en række forskellige ting, som du kan få stor glæde af, hvis du køber et abonnement til deres software.

  • Webbeskyttelse i form af et anti-phishing-system der scanner websider og advarer dig, når du støder på falske sider. Den filtrerer også al trafik og tilbyder beskyttelse mod eventuelle online farer i realtid.
  • En sikker VPN, der giver dig komplet online privatliv ved at skjule din IP adresse for eventuelle snushaner – også når du bruger offentlige netværk. Du får 200 MB om dagen, som du kan bruge til krypteret trafik via din iOS-enhed.
  • Kontrol af din e-mail, så du er sikker på, at din e-mail konto ikke er blevet overtrådt
  • iPad support

Dit abonnement på Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS

Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS fås kun som en enkelt pakke. Pakken indeholder komplet beskyttelse af din iPhone i et år for 1 konto. Du skal altså købe en pakke til samtlige af dine enheder med denne løsning.

Hvis du er interesseret i en større pakkeløsning, så du for eksempel kan dække en hel familie, kan du se andre af Bitdefenders produkter, der henvender sig mere til dit behov.

Derfor har du brug for Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS

Måske sidder du lige og tænker, at du har klaret dig igennem uden Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS, så hvorfor er det pludselig nødvendigt med ekstra beskyttelse? Svaret er, at det ikke pludselig er nødvendigt. Det har hele tiden været det.

Nogle af dine mest personlige data er gemt på din iPhone, og det kan hurtigt falde i de forkertes hænder, hvis ikke du er forsigtig. Særligt hvis du benytter dig af offentlige netværk.

Bitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS hjælper dig kort sagt med at undgå denne type angreb og overtrædelser.

Tidligere artikelDerfor bør du installere Windows 10 på din computer
Næste artikelSkalHuset kommer til undsætning
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.