Sådan downloader du film fra Disney Plus

0
3443

Der er vist ingen, der kan være i tvivl om, at Disney laver film i verdensklasse. Med Disney Plus kan du nyde mange af producentens egne film og serier, men du finder også meget andet seværdigt guf. Læs med her og lær, hvordan du downloader film fra Disney Plus!

Hvorfor downloade film fra Disney Plus? Jo, det forholder sig nu engang sådan med streaming tjenester, at de indimellem skifter indholdet ud. Det betyder, at selvom du har streaming tjenesten, kan du lige pludselig risikere, at din yndlingsserie er blevet taget ned – selvom du kun var halvvejs!

Det er selvfølgelig utrolig irriterende. Men ved at downloade film og serier kan du helt selv vælge, hvor og hvornår du vil se dem. Hvis du synes, at det lyder som en god og smart idé, så kom i gang – klik her. Nedenfor får du en nem guide til at downloade film fra Disney Plus.

Hvordan fungerer det?

Hvis du gerne vil downloade skønne Disney-film, serier og andet, skal du selvfølgelig vide, hvordan det fungerer. Du skal først og fremmest have fat i en god Disney Plus-downloader, som optager filmen, mens du afspiller den på din laptop. Herefter kan du gemme filmen som en MP4-fil, og nu kan du se den offline – lige når det passer dig.

Sådan kommer du i gang med at downloade film

Et godt stykke software, som du kan bruge til at downloade, er “Audials Movie”. Her kan du installere din Disney Plus-optager og komme i gang. Start med at downloade Audials Movie til Windows og installer det. Det er både ganske gratis, og du kan nemt afinstallere det, hvis du ikke vil have det længere.

Find Disney Plus i Audials Movie

Når du har installeret dit Audials Movie Windows software, kan du starte det for at komme i gang med at downloade film fra Disney Plus. Inde i Audials skal du nu klikke dig ind på “Video Streaming”-sektionen i Disney Plus-optageren. Klik på Disney Plus-blokken og følg så instruktionerne, som vil komme op i et smalt vindue.

Åben Disney Plus i din browser

Nu er næste step at åbne Disney Plus i din browser, fx i Chrome, Edge eller Firefox. Du er meget tæt på at kunne nyde din yndlingsfilm via download – du skal faktisk bare udvælge den. Mens du afspiller filmen, bliver den så downloadet til din computer samtidig.

Afspil filmen i den originale størrelse

Det kan være en god idé at afspille den i den originale størrelse. På den måde får du nemlig også den bedste kvalitet i den downloadede version. Det kan godt betale sig, så man ikke bliver skuffet over opløsningen, når man lige har sat sig godt til rette.

Hyg dig med en god film på din laptop

Du har nu lært de basale steps, det kræver at downloade film og serier fra Disney Plus til din laptop. Det betyder, at du kan gå ud i køkkenet og sætte popcornene over. Det bliver en skøn filmoplevelse med de rette snacks, bløde puder og et lunt tæppe.

Tidligere artikelSådan downloader du film fra Hulu
Næste artikelSådan downloader du film fra Vevo
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.