Vil du have succes med din virksomhed i 2021?

0
28757

Så skal din bedste ven fremover hedde Google. Du skal simpelthen forstå, hvordan den gigantiske søgemaskine virker. Og så skal du udnytte den viden. 

At forstå sig på google og ligge højt i søgninger er det, man kalder SEO

Du har måske en hjemmeside. Du har måske oven i købet en webshop. Så er det kun fordelagtigt, at det er din hjemmeside, der først dukker op, når vi laver google-søgninger, der har med dit produkt at gøre. For lad os være ærlige, hvor tit sker det, at nogen går videre til side to i en googlesøgning? For at forstå sig på SEO kræver det, at du ved, hvordan den gigantiske Google-maskine fungerer. 

Kom op blandt Googles favoritter

Googles målsætning er altid at levere det absolut bedste indhold til sine brugere. Derfor bliver hjemmesider, der lever op til søgemaskinens skrappe kriterier belønnet med de øverste pladser i søgeresultaterne – der, hvor brugerne befinder sig. 

Det handler derfor om at være skarp på, hvilke søgeord potentielle kunder benytter. Og så skal din hjemmeside afspejle de væsentlige søgeord og de ord, der er relevante for din virksomhed. 

Søgemaskineoptimering har altså til hensigt at skubbe din hjemmeside forrest i feltet på Google – og allerhelst op blandt til de eftertragtede topplaceringer.

Følg disse 3 gode råd til SEO og opnå øget synlighed og succes

Følger du rådene her, er du allerede meget langt i dit SEO-arbejde, for én ting er at have en hjemmeside. Noget andet er at få den til at blive set af din målgruppe.   

  • Relevant indhold på din hjemmeside – jo mere relevant dit indhold er, desto bedre er dine chancer for en topplacering i søgeresultaterne. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du skriver, og hvor meget du skriver.
  • Overvej dine overskrifter – Google kan nemlig godt skelne mellem overskrifter, underoverskrifter og brødtekst. Derfor placerer de rammende overskrifter sig bedre end dem, der ikke indeholder søgeordet.
  • Arbejd med linkbuilding –  linkbuilding er links fra andres websites, som har til hensigt at styrke et websites autoritet i søgemaskinen. Links til dit website kan nemlig ses som ‘anbefalinger’ fra andre websites – og det kan Google godt lide. 

Rådene er alle med til at skabe sød musik for Google-maskinen. Det tager selvfølgelig tid at arbejde med sin hjemmeside, men det er med garanti tiden værd i sidste ende. Og hvis du ikke selv orker det er der hjælp at hente til din søgemaskineoptimering. 

Tidligere artikelAnmeldelse af Apex Legends™ 2021
Næste artikelHvad er de forskellige apps til aktiehandel, og hvordan kan de sammenlignes
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.