Anmeldelse af Avast Mobile Security

0
2801

Mangler du beskyttelse til din telefon, så du kan være helt tryg? Med Avast Mobile Security til Android får du en gratis antivirusapp, som kan blokere de fleste trusler. Læs anmeldelsen af produktet her!

Det kan være godt at have styr på sine antivirusprogrammer til laptop og andre devices. De fleste af os er ret afhængige af vores telefoner, både på arbejdet og privat. Derfor er det af den største vigtighed, at vi har god beskyttelse. Det kan du få med Avast.

Hvad kan Avast Mobile Security?

Avast Mobile Security til Android er en gratis app, der hjælper dig med at holde virusser og andre trusler langt væk fra din telefon. Du kan også få den til pc, Mac og iOS, og dens primære formål er at holde din device sikker og beskyttet. Det gør den blandt andet ved at:

  • Blokere diverse trusler
  • Beskytte fortrolighed
  • Ekstern beskyttelse
  • Optimere ydeevnen på devicen
  • Detekte og få indsigt

Gør dig og din enhed mindre sårbar

For at uddybe det lidt, har Avast Mobile Security til formål at forhindre vira og malware i at inficere din enhed. Den scanner jævnligt for at detekte forskellige trusler og skadelige apps – før du installerer dem. I det hele taget gør den din Android-enhed (og dig) en del mindre sårbar.

Scorer højt på beskyttelse og brugervenlighed

Ifølge Avast selv er det verdens mest pålidelige, gratis antivirusapp, og den har da også en del installationer og anmeldelser, der peger i den retning. Den gratis antivirusapp har nemlig mere end en million installationer.

Den scorer også højt på både beskyttelse og brugervenlighed i forskellige tests og anmeldelser. På Google Play har den 4,7 stjerner, så du er altså ret sikker på ikke at gå galt i byen med app’en. Det kan være et godt pejlemærke, når du skal finde en app til antivirus.

Vores vurdering af Avast Mobile Security

Du kan roligt give antivirus-app’en en chance. Den er jo også gratis, så du taber ikke penge på det. Alt i alt er det en pålidelig og beskyttende app, der gør din enhed mindre sårbar. Det kan hjælpe den til at holde i længere tid, samt bevare en god hastighed og funktionalitet.

Tidligere artikelStor guide til bitcoin
Næste artikelTips til online markedsføring
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.