Studietilbud på Microsoft Office

0
6234

Danmark har et velfærdsbaseret uddannelsessystem, der sikrer langt de fleste den uddannelse, de drømmer om – uden at de skal betale en øre for studiet. Dermed er det ikke sagt, at det er en billig omgang at studere på de danske uddannelsesinstitutioner. Der hører en lang række udgifter med til studiet, hvoraf nogle er sværere at forudse end andre, alt imens visse investeringer, når der skæres ind til benet, ligefrem er vitale for at gennemføre uddannelsen. Derfor kan det være nødvendigt at lægge et fornuftigt budget, have styr på sine økonomiske muligheder – og ikke mindst undersøge markedet for de tilbud, der gør udgiftsposterne lidt lettere at dække.

Studietilbud på programmet hos danske Refurb.dk

Nytteværdige studievaner etableres fra start

Studietiden er anderledes fra alt, den studerende har gjort før. Derfor bliver de fleste nystartede på studiet heller ikke komfortable med den nye virkelighed fra dag ét. De fleste oplever, at den første tid på en ny uddannelsesinstitution er kaotisk, forvirrende og uoverskuelig. For at gøre overgangen til en glidende, naturlig og givende hverdag er det vigtigt at være godt forberedt. Ingen får belejlige studievaner, anskuelige hverdage og positive oplevelser socialt som fagligt uden selv at gøre noget for det.

De ønskværdige vaner, der får studietiden til at blive en uforglemmelig periode med succesrigt udbytte, skal grundlægges ved semesterstart. Rutinerne, der gør studiet overkommeligt, er varierende alt efter personlige mønstre og uddannelsens krav. Fælles kan det dog sammenfattes, at det generelt er uomgængeligt at planlægge sin tid, tjekke sine studieportaler og platforme, kende sine fordybelsesmønstre og ikke mindst tilegne sig de professionelle instrumenter, der gør udførelsen af studiets opgaver til en gennemførlig leg.

Gode arbejdsvaner gør studiet overskueligt

For de, der studerer på en akademisk uddannelse, er tanken, den mentale proces, ordene – og dermed computeren – de umiddelbare værktøjer i studiehverdagen modsat en elev på en erhvervsuddannelse, der derimod bruger sin fysik, hænder og hoved som redskab. Eleverne på universiteterne er således afhængige af stabile elektroniske redskaber og i særdeleshed praktiske hjælpeprogrammer.

Studerende på universiteter, uddannelsesakademier og institutioner skal – uanfægtet af valg af fag – læse og behandle mere omfattende mængder tekst, end det har været påkrævet på den tidligere ungdomsuddannelse. Derfor er notat- og læseteknik vital for at nå gennem pensum på en sådan vis, at alle informationer er lagret i den indre computer. For at muliggøre dette er det for langt de fleste nødvendigt med udefrakommende hjælp i form af rigtige computerprogrammer, der er designet til at understøtte nøjagtigt den studerendes formål: At indlære, analysere, formidle og opnå ny viden.

En computerpakke, der dækker alle behov

Konkrete hjælpeprogrammer fra Microsoft Office pakken skal hjælpe brugeren med de opgaver, der er behørige ved det givne studie. At Microsoft Office pakken er en populær anskaffelse skyldes, at kontorpakkens muligheder taler lige ned i de behov, som en lang række studier medfører.

Alt efter hvilken pakke der vælges, sammensættes tjenester og programmer. Grundpakken på den nyeste Microsoft kontorpakke, Office 365, indeholder basisprogrammerne Word, Excel og PowerPoint. Programmer, der er specialdesignede til at formidle, beregne og formulere på utallig vis. De enkelte programmer rummer stort potentiale for forskelligartet brug. Derfor er de også designet af Microsoft således, at det er nemt og overskueligt at navigere i dem og tilgå de funktioner, der udgør det studieegnede redskab.

Programmet OneNote, der også indgår i en stor del af Office 365 pakkerne, er et velset og nyttigt værktøj til det akademiske studieliv. Dette program agerer notesbog for den computerbaserede studerende. I programmet gemmes og synkroniseres brugerens notesbøger, ligesom det er muligt, at organisere noter, afsnit og notesbøger inden for programmet. Således slipper den studerende for ømme, notattrætte hænder og tunge skuldre, da alle notesbøger samles under et program, der ikke kræver pæn håndskrift eller veludviklet sans for systemorganisering.

Studiestart kan koste mere end SU-budgettet dækker

Det er de færreste studerende, der oplever at have penge i overflod. Studietiden er den del af livet, hvor langt de fleste kæmper kampen mod de røde tal på bankkontoen – en kamp, der til tider kan forekomme nærmest umulig at vinde. For at bevare det økonomiske overskud bliver det således naturligt for de fleste studerende at prioritere sine investeringer, bruge og genbruge sine ressourcer kreativt såvel som også at benytte ekstra tid på at finde studietilbud på de dagligdagsremedier, der gør den mærkbare forskel i hverdagen.

Kontorpakken Microsoft Office er en af de investeringer, der har potentiale til at give tilbage i mangefold for den universitetsstuderende. Ligeledes er det netop en investering – altså er pakken ofte økonomisk krævende ved som udgangspunkt ikke at være billig. Alligevel er det en udgift, der for mange er uomgængelig ved studiestart. Derfor kan det være en fordel at kigge efter tilbud af Microsoft produktet, da det for de fleste er et så centralt redskab i studiehverdagen, som desværre kan komme til at optage meget plads i et i forvejen meget stramt budget. Ved at være omhyggelig med at undersøge sine studietilbudsmuligheder, bliver der forhåbentligt penge at spare. Penge, som kan bruges til at lette hverdagen på anden vis – for det kan blive kedeligt at spise kopnudler og drikke postevand i længden.

En simpel og brugervenlig kontorpakke for alle

Microsoft udviklede Office pakken til Apple-produkterne i 1984. Lige siden har det været muligt for både Mac-styresystemet og Windows-modeller at benytte sig af Office pakkens programmer. Ved at kunne fungere på tværs af producenter er pakken blevet et allemandseje, der fungerer i samspil med næsten alt moderne teknologi. Når valget ofte falder på Microsofts værktøjstilbud, er det ganske ofte fordi, at brugeren er velkendt med systemerne og er tryg i dets muligheder – lige meget hvilken computer, der er udgangspunkt for brugen af programmerne.

Yderligere er pakken i dag så veludviklet, at programmerne og alle de andre muligheder kan udnyttes på alle brugerens enheder. Altså kan Word både bruges på den stationære, PC’en, tabletten og mobiltelefonen.

Hvis nogle går gennem en hel, moderne, dansk universitetsuddannelse blot væbnet med papir og blyant, må det siges at være en bedrift, der næsten bør skrives i rekordbøgerne. I dag er hjælpeprogrammer nøglen til den optimale forståelse af studiestoffet – og det behøves ikke være en dyr affære at anskaffe sig disse hjælpemidler, hvis blot du undersøger markedet for studietilbud.

Studietilbud på programmet hos danske Refurb.dk

Tidligere artikelAnmeldelse af Office 365 Home
Næste artikelDriller det danske sommervejr? 4 tips til computerunderholdning
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.