Anmeldelse af Kaspersky Password Manager

0
1325

50% af alle databrud sker pga. for svage passwords eller stjålne passwords. Derfor kan det simpelthen ikke siges nok. Dine passwords skal være så unikke, lange og komplicerede som muligt.

Men samtidig stiger antallet af steder hvor vi bruger passwords til, hvilket gør det svært at huske. En passwordmanager kan være løsningen, da den krypterer og opbevarer alle dine passwords sikkert.

Her får du en anmeldelse af Kaspersky Password Manager.

Funktioner i Kaspersky

Udover at gemme og kryptere dine passwords sikkert så har Kaspersky Password Manager en lang række andre gode funktioner som du også kan få glæde af det omfatter bl.a.

  • Generering af sikre passwords
  • Autoudfyld af diverse formularer med navn og adresse
  • Mulighed for at gemme kreditkortoplysninger
  • Synkronisering af alle dine loginoplysninger på tværs af alle enheder og styresystemer
  • Favoritliste – for hurtig adgang til alle dine yndlingssider og apps
  • Gem og opbevar flere identiteter, lav f.eks. en bank-profil, en forretnings profil og en privat profil med forskellige personlige oplysninger
  • Sikre noter – gem noter som du ikke vil have andre skal have direkte adgang til

Med så mange funktioner er Kaspersky Password Manager faktisk et værktøj der kan langt mere end blot at huske og opbevare dine Passwords, og du vil hurtigt opdage at det bliver en effektiv hjælp til at navigere hurtigere rundt når du færdes på nettet.

En gratis version og en betalingsversion

Kaspersky findes både i en gratisversion og en betalingsversion, den gratis version kan stort set det samme som betalingsdelen, blot med begrænsninger på mængden af data du kan opbevare og antallet af passwords du kan bruge.

Kom i gang med programmet

Det er ganske simpelt at komme i gang med Kaspersky Password Manager, du downloader blot programmet i gratisversionen hvor du så også kan afprøve det. Har du allerede besluttet dig for at du vil have den fulde version så indtaster du blot din licenskode og så er du i gang.

Kaspersky har en simpel og brugervenlig flade som er nem at navigere i. Download Kaspersky password manager på alle de enheder du ønsker at bruge det på, og tryk på synkroniseringssymbolet i nederste venstre hjørne, alle dine enheder bliver nu synkroniseret i Kaspersky og du har altid alle dine data ved hånden.

Er det sikkert at gemme alle sine passwords et sted?

Man kan godt argumentere både for og imod brugen af en passwordmanager, men langt de fleste argumenter taler for.

Hvis du skal lave sikre passwords til mange forskellige hjemmesider, kræver det nærmest en hukommelse som en elefant for at huske dem.

Og alternativet til en passwordmanager er desværre ofte at folk vælger at bruge det samme password igen og igen, eller bruger passwords som er meget nemme for hackere at gennemskue.

Så selvom det faktisk tidligere er sket at password managers er blevet hacket, er det faktisk aldrig lykkedes for hackerne at trække de krypterede passwords ud af programmet.

Så det er helt klart den bedste løsning at bruge password manageren fra Kaspersky.

Tidligere artikelNå ud til flere platforme og boost dit salg
Næste artikelInteressen for aktier stiger – adgang på laptop gør det nemmere
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.