Anmeldelse af AVG Antivirus Free 2020

0
19754

AVG Antivirus Free er et prisvindende og gratis antivirusprogram som er oversat til dansk og som du trygt kan overlade den store opgaver at holde din computer fri for virus.

I AVG Antivirus Free finder du følgende moduler:

  • Antivirus
  • Antispyware
  • Ransomware-beskyttelse
  • Beskyttelse imod usikre hjemmeside
  • Beskyttelse imod usikre links
  • Beskyttelse imod usikre downloads
  • Beskyttelse imod e-mail vedhæftninger
  • Scanner din PC for ydelsesproblemer
  • Sikkerhedsopdateringer dag-til-dag
  • File Shredder

Gratis download

Kernen i AVG Antivirus Free er selvfølgelig modulet antivirus, hvis helt afgørende funktion er at stoppe virus før det inficerer din computer og forårsager skade på systemfiler og ødelægger din data. Alle filer du modtager, enten fra internettet eller andre kilder, bliver tjekket ved ankomst og efterfølgende når du åbner de respektive filer.

Med beskyttelse af usikre links bliver alle links analyseret inden de bliver downloadet eller på anden vis aktiveret på din computer. Selvom et link på en, på overfladen, tilforladelige hjemmeside virker reelt kan det være et maskeret link som viderestiller dig til en falsk underside, hvis funktion er at aflure dit kreditkorts oplysninger.

Et online “skjold” bliver aktiveret med installationen af AVG Antivirus Free og analyserer alle de filer du påbegynder download af til din computer. Skjoldets funktion er at afgøre om filerne er sikre – skjoldet analyserer ligeledes filer som bliver udvekslet via chat-klienter som Skype, Yahoo! Messenger, ICQ og lign.

File Shredder hjælper dig med at slette og destruere filer hinsides genskabelse. Er særligt relevant til at “makulere” fortrolige dokumenter og filer.

Datasikkerhed er et modul sikre dine personlige oplysninger, imens du er online. Du bliver gjort opmærksom på hvilke hjemmesider som du besøger, der opsamler personlige oplysninger om dig – du kan inden det fuldføres beslutte at forlade den pågældende hjemmeside.

Du kan købe AVG Internet Security eller AVG Antivirus til overkommelige priser sammenlignet med en lang række konkurrerende antivirus-produkter.

Systemkrav
– Understøtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (både 32-bit og 64-bit)
– Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
– 512 MB ledig RAM hukommelse
– 950 MB ledig harddiskplads

Du kan også få AVG Antivirus og de andre AVG antivirusprogrammer i de andre skandinaviske lande. Har du behov for AVG på svensk eller norsk kan du med fordel anvende følgende links:

Tidligere artikelEr smartphonen den nye bærbare?
Næste artikelAnmeldelse af Microsoft Office 2019 Home & Business
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.