Samarbejdspartnere

Her på LaptopWorld.dk er vi meget stolte af de fortrolige samarbejdspartnere som vi arbejder sammen med. Primært er vores samarbejdspartnere indenfor nyhedsformidling som sender os pressemeddelelser eller andre nyheder som vi kan præsentere vores læsere for.

Desuden har vi et tæt samarbejde mellem producenter af software- og hardwareprodukter som sender os diverse produkter som vi får lov til at teste og anmelde. Alle produkter vi modtager fra andre virksomheder er kun til test og vi skriver anmeldelser af produkterne uden påvirkning fra producenten.

Her vil vi gerne oplyse om de partnere som vi på nuværende tidspunkt samarbejder med og som vi meget gerne vil takke for deres bidrag til at holde LaptopWorld.dk forsynet med inspiration til indhold.

Vores nuværende samarbejdspartnere:

ErhvervsPosten.dk – Dansk nyhedsmedie som fokuserer på erhvervsnyheder i Danmark. Vi modtager primært inspiration til nyheder omkring IT-branchen bla. om software og hardware.

iGamingNyheder.dk – Dansk nyhedsmedie med fokus på iGaming branchen i Danmark og udlandet. iGaming og eSports er en voksen branche som indeholder meget spændende nyhedsstof. Vi modtager primært inspiration til gaming og eSports.

Windows10Experten.se – Svensk webshop som forhandler Microsoft softwareprodukter. Vi modtager løbende produkter til test og anmeldelse.

VPN-Test.no – Norsk portal som anmelder og tester VPN-tjenester. Vi modtager testlicenser til anmeldelser og tests.

SikkerWindows.dk – Dansk website om Microsoft Software med info og rådgivning

Ønsker dit medie at bidrage med inspiration til nyheder og indhold på LaptopWorld.dk, så er du meget velkommen til at kontakt os via følgende formular: