Derfor bør du installere Windows 10 på din computer

0
2609

I 2020 stoppede Microsoft med at opdatere Windows 7, så hvis du har den Windows-version, så bør du handle hurtigt. Hvis du ikke er bekendt med Windows 10, bør du læse med herunder og blive klogere på de unikke egenskaber bag Windows’ nyeste version, og hvordan de kan hjælpe dig og din computer på daglig basis.

Få en væsentligt hurtigere computer med Windows 10

Med de ældre Windows-udgaver, kan computere blive langsommere, og programmerne på din computer udfordres som regel, især nye programmer som er optimerede til nye Windows-udgaver.

Microsoft stoppede derudover i 2020 opdateringerne til Windows 7, så hvis du er en af dem, som ejer den version, har du højst sandsynligt oplevet, at din computer har stort besvær ved bare at åbne en browser eller programmer. De problemer kan du slippe af med ved at installere Windows 10, som er den absolut hurtigste version, man har udviklet til dato.

Din sikkerhed øges bemærkelsesværdigt

Din egen og din computers sikkerhed øges væsentligt med opgraderingen til Windows 10. Da Windows 7 og 8 blev lanceret i henholdsvis 2009 og 2012, var der færre trusler derude, og de var i mindre grad aggressive. Men i dag er virkeligheden anderledes, og folk oplever nogle helt ekstreme hackerangreb, som i mange tilfælde har omhandlet pengeafpresning for store summer penge samt identitetstyveri.

Fordelen ved den nyeste version er, at man hele tiden opdaterer systemet efter, hvordan det store trusselbillede ser ud samtidig med, at denne nyeste version har en implementeret højteknologisk evne til at opfange og beskytte dig mod angreb. Som tidligere nævnt, stoppede Microsoft med samtlige opdateringer til Windows 7, heriblandt sikkerhedsopdateringer, så hvis du har Windows 7, er du og din computer meget svækket ift. sikkerhed.

Windows 10 er udviklet på baggrund af brugerønsker

I takt med at mange brugere af Windows 7 og 8 har udtrykt en bredt vifte af ønsker til værktøjer og programmer, så har Microsoft implementeret netop nogle værktøjer, som har vækket interessen hos mange. Mange brugere har igennem en årrække efterspurgt, at Windows blev mere studentervenligt, så arbejdet blev nemmere for studerende, og at der var flere værktøjer at arbejde med. Et af de populære nye værktøjer er Windows Ink, som er et værktøj, du kan bruge til at tegne, udarbejde grafer med en digital pen, tage notater og generelt lave andet grafisk materiale.

En anden egenskab, som Microsoft har implementeret, er Virtual Desktop. Dette gør det muligt at have flere skriveborde på samme tid, og dette egner sig til studerende, men også andre, som gerne vil adskille det skolerelaterede eller arbejdsrelaterede fra det private.

Det er også en god fordel for dig, der deler din computer med andre i familien. Så kan I hver især have jeres eget skrivebord uden at forstyrre hinandens ting.

Nyt og lækkert design

Windows 10 har et nyt og anderledes design, som er meget tiltalende og passer til systemets egenskaber. Der er flere funktioner end der hidtil har været, og derfor kan skrivebordet og pop-ups virke overvældende. Hvis det bliver tilfældet, kan du til hver en tid skifte tilbage til det design, du havde, inden du installerede den nye version.

Her kan du finde mere information om Windows 10.

Tidligere artikelFå mest muligt ud af din laptop med billigt internet
Næste artikelBitdefender MOBILE SECURITY FOR iOS
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.