Sådan downloader du film fra DailyMotion

0
2844

Du kender højest sandsynligt allerede til videotjenesten YouTube. Dailymotion, er den andenstørste platform indenfor denne kategori. Det er altså en tjeneste, hvor brugerne har mulighed for at se videoer og uploade blandt andet. Med andre ord er det en tjeneste, med videoer som du kan underholde dig med.

Synes du det er svært at få tid til at se alle de videoer, serier og film som du gerne vil? Det er ærgerligt, når lige præcis den video eller film, man gerne vil se, bliver taget af den pågældende tjeneste. Det findes der heldigvis et smart værktøj til, nemlig Audials One 2021. Programmet, kan nemlig optage og gemme videoer, programmer, film og andet, så du kan se det når det passer dig. Dette program, kan være svært at undvære når man først kommer i gang med det. Vil du gerne læse mere om Audials One 2021, så kom i gang – klik her

 

Guide til download af DailyMotion film

Det første du skal gøre, for at kunne downloade film fra tjenesten DailyMotion, er selvfølgelig ved at installere Audials. Her skal du vælge den, som hedder ’Audials Movie’ og dernæst installere programmet. Det er også relevant at vide, at hvis du alligevel ikke ønsker at have Audials programmet mere, så kan du nemt afinstallere det igen, nemt og hurtigt.

Først skal du starte programmet og så vælge funktionen, som hedder ’Video Streaming’. Efterfølgende skal du så vælge et format, under ’Format’. Nu er du skal du så vælge ’DailyMotion, inde i programmet. Når dette er gjort, skal du åbne din browser, eksempelvis Chrome eller Firefox, hvor du klikker dig ind på dailymotion.com. Så vælger du en video, som du gerne vil have optaget. Når du begynder at afspille videoen, så vil den automatisk begynde at optage og blive gemt i Audials. Super smart ikke?

Husk, når du afspiller/optager at vælge det originale format, dette er i forhold til at få den bedste kvalitet af videoen. Nu er videoen så gemt i Audials, hvor du kan se de den i din playliste i programmet.

Audials – guide

Den digitale verden byder på rigtigt meget underholdning. Der er et hav af streamingtjenester og masser af muligheder for at altid have noget at kigge på. Men i en travl hverdag, hvor der er meget brug for fleksibilitet, så kan Audials One være en et godt hjælpemiddel. Måske kender du til at du har en serie, som du gerne vil se, men som er på vej af streaming tjenesten? Lige præcis her, er Audials One relevant, da du kan optage alle afsnittene, og gemme dem til et andet tidspunkt. Audials One, gør det nemt at se det man gerne vil se, når man gerne vil se det. Det betyder blandt andet også, at man ikke behøver at have internet, når man ser de gemte videoer eller serier.

Der har i mange år været fokus på ulovlig downloading af eksempelvis film. Med Audials, skal du ikke bekymre dig om dette, hvilket også kan være en tryghed for dig som bruger.

Tidligere artikelGode råd til dig, der skal lave en webshop
Næste artikelFå et bogføringsprogram til din laptop
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.