Miniguide til hurtigt internet på hjemmekontoret

0
1993

Sponsoreret indhold

Corona-pandemien har medført, at et større antal danskere arbejder hjemmefra. Desværre er det ikke alle, der har været rustet til dette.

Rigtig mange har fortsat den bredbåndsforbindelse, de havde, inden de blev sendt hjem fra kontoret. Derfor er der mange, der blot har billigt bredbånd, som egentlig ikke kan dække deres behov.

Arbejder du hjemmefra, men har du endnu ikke fået opgraderet din bredbåndsforbindelse, er det på tide at få det gjort. Husk dog, at det ikke er nok at opgradere forbindelsen. Du skal også have udstyret i orden.

Få en fiberforbindelse

Hvis du har besluttet, at du vil opgradere din bredbåndsforbindelse, bør du finde en udbyder, der kan levere en fiberforbindelse til din adresse.

I og med, at fibernettet er blevet mere udbredt i løbet af de seneste år, er det de færreste, der ikke har mulighed for at få en fiberforbindelse. Faktisk har de fleste mulighed for at vælge mellem flere udbydere, hvorfor det er vigtigt at sammenligne fibernet.

Når du sammenligner, er der flere faktorer, der skal være i fokus. Prisen er naturligvis en vigtig faktor, men da du skal bruge bredbåndsforbindelsen i forbindelse med dit daglige virke, anbefales det naturligvis at prioritere hastighed over pris.

Flere udbydere tilbyder forbindelse med hastighederne på helt op til 1.000 Mbit/s. Da du med fibernettet får symmetrisk hastighed, betyder det, at du får både en download- og uploadhastighed på 1.000 Mbit/s.

Opgradér din router

Rigtig mange tror, at det er tilstrækkeligt at opgradere sin bredbåndsforbindelse, hvis man vil have hurtigere internet. Det er ganske vist også en essentiel del af at opnå en hurtigere og mere stabil internetforbindelse, men det er dog ikke nok.

Du er nemlig også nødt til at opgradere din router. Har du en almindelig router, som fulgte med, da du bestilte din ADSL-forbindelse, vil denne ikke kunne levere de hastigheder, som din nye fiberforbindelse kan levere.

Derfor er du nødt til at købe en router, der egner sig til formålet. Har du besluttet at investere i en fiberforbindelse med en hastighed på 1.000 Mbit/s, er det især vigtigt. For at få det fulde udbytte af en sådan forbindelse, skal du nemlig have fat i en moderne Gigabit-router.

Når du får leveret din nye fiberforbindelse, får du som regel en router med. Det er dog et faktum, at de sjældent er specielt gode. Er du ikke villig til at gå på kompromis med hverken hastighed eller stabilitet, er det derfor en god idé at investere i en god router til hjemmekontoret.

Tidligere artikelSucceshistorier fra den dansk IT-branche
Næste artikelHvad skal der til for at jeg kan blive en professionel online poker spiller?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.