Anmeldelse af Myselfie

0
708

Mangler du de mest perfekte rekvisitter til din fest, og vil du sikre dig, at underholdningen er garanteret hos alle festens deltagere?

Myselfie er kendt som Danmarks mest populære photo booth. Det er en komplet løsning, hvor du får en stander med kamera samt tilhørende rekvisitter til din fest.

Der kan tages skøre, frække, sjove og gakkede selfies til festen, så du har minder for livet, du kan dele med vennerne og familien efterfølgende.

Herunder finder du en anmeldelse af Myselfie, der giver dig information om muligheder, praktiske forhold og bestillingsvilkår.

Kåret som bedste photo booth

Når du skal bestille underholdning til din fest, er det værd at forholde dig til kunde- og brugeranmeldelser. Dette er den mest valide og pålidelige metode til at vurdere, om underholdningen lever op til dine krav og ønsker.

Myselfie er kåret med en af de højeste scores, det er muligt at opnå hos Trustpilot. Med 4,9/5 anmeldelser fra mere end 1.600 brugere kan Myselfie bryste sig af at være nr. 1 i Danmark indenfor denne underholdningsaktivitet.

Det unikke ved underholdningen er, at den henvender sig til mange forskellige formål, fest og målgrupper. Både børn, unge og ældre kan være med til at få taget billeder med masser af forskellige rekvisitter. Der er forskellige kategorier for rekvisitter at vælge imellem. Der kan vælges én pakkeløsning til studenterfesten, mens en anden vil være designet og sammensat til bryllup eller polterabend.

Høj kvalitet og personlig service

Myselfie er ikke en standardvare, hvor alle kunder får samme underholdningspakke til festen.

I forbindelse med din bestilling kan du angive, hvilket tema rekvisitterne skal vælges i forhold til.

Du skal ikke forholde dig til andet end bestillingen af den populære photo booth. Alt, der skal bruges til aktiviteten, følger med.

Det medfølgende kamera er til låns, og det er et af de bedste på markedet. Det tager knivskarpe billeder, og det kan sættes op på et hvilket som helst sted, det skal være. Kameraet er specialdesignet til formålet. Det er fremstillet med en ekstra projektør på fronten, hvor linsen også sidder. Derved kan kameraet sættes op på selv mørke arealer.

Allerede samme aften som de mange selfies er taget, kan du se de skønne, sjove og mindeværdige billeder af dine festdeltagere. Du kan downloade alle billeder og gemme dem i en særskilt fil på din PC.

Du får følgende dele og udstyr med, når du bestiller Myselfie til din fest:

  • Kamera (der tager billeder i HD-kvalitet)
  • Stativ
  • 31 rekvisitter på pinde (der kan vælges forskellige temaer)
  • Returlabel og miljøvenlig kasse

Du skal selv hente din kasse med udstyret og tilbehøret. Når festen er slut, skal alle dele returneres til afsender. Myselfie har mere end 6 års erfaringen indenfor underholdningsbranchen. Der er tænkt over hver en detalje, så du blot skal koncentrere dig om at nyde din fest.

Der følger en praktisk beskrivelse og vejledning med, når du modtager din kasse. Her får du hjælp til opsætning og brug af kameraet.

Der er fri fragt og retur på Myselfie photo booth i hele Danmark.