Anmeldelse af Audials Music 2021

0
3311

Det lyder næsten for godt at sige, at du kan få alt samlet et sted, men ikke desto mindre er det sådan, det forholder sig, med Audials Radio 2021.

Du kan kort sagt finde, lytte, hente, optage, konvertere og se alt indenfor musik, radio, tv, videoer osv.
Dine yndlingssange, film og alt det andet kan du nu downloade og gemme, og det er både hurtigt og lovligt.

Den moderne musikadministration

Audials er som skabt til musikelskeren, der gerne vil have et kort og hurtigt overblik over en stor musiksamling. Få samlet al din musik et sted uanset om det ligger på din pc, på din telefon, i dine streamingtjenester eller sågar i skyen.

Det, der er mest imponerende er faktisk hastigheden, som giver dig en enorm fleksibilitet til at arrangere, omdøbe, ændre, slette, downloade, tilføje og med det samme at kunne se ændringerne, uanset hvor mange albums eller filer den omfatter.

En søgning giver komplet overblik

Hader du også at bruge tid på at skulle søge på flere forskellige kanaler efter lige netop din yndlingsmusik, så er ventetiden ovre nu.
En søgning giver dig nemlig adgang til musikken fra Spotify, Amazon Music, YouTube, Vimeoh + andre streamingtjenester, hvor du så direkte kan downloade og gemme din musik i appen.

Du bestemmer, hvordan dine sange fra dine lagerplaceringer skal vises. Flyt, arrangér, slet, navngiv præcis som du vil. Hurtigt og effektivt.

Radio og podcast her og nu

Audials Radio 2021 har nok det hidtil største indeks af over 100.000 radiostationer og podcast, som du kan tilgå her og nu.

Et super enkelt layout i appen giver dig straks overblik over, hvad der afspilles nu og her, hvad der har været spillet, og hvad der bliver spillet om lidt.
Navigér nemt og hurtigt rundt og find alle dine yndlingsstationer og -podcasts samlet et sted.
Med få klik kan du abonnere og afmelde igen, og nye afsnit af din favorit podcast vises selvfølgelig altid så snart de er tilgængelige.

Download med få klik

Det har faktisk aldrig været nemmere at downloade, flytte og optage dine sange eller yndlingsprogrammer.
Med drag and drop funktion downloader du op til 30 gange hurtigere end hastigheden i realtid.
Download en times musik på få minutter og få lagret din musik med automatisk angivelse af album, genre, titel og meget mere. Med få klik kan du selvfølgelig ændre det hele, som du vil.

Med Audials 2021 kan du ikke kun downloade og gemme din yndlingsmusik, du kan også optage i baggrunden, mens du hører liveradio, og uanset hvad du foretager dig i appen, mens du optager, vil du altid få en optagelse i højeste kvalitet.

Virker også til video og tv

Selvom Audials oprindeligt er skabt med henblik på at bringe musikken tættere på, så kan den bruges på samme måde med video og tv, stream, download, gem og afspil alle dine film, serier, talkshows og meget mere. Optag fra live-tv som det passer dig, og tag det med overalt.
Du finder mere information på Tunebite.co.uk.

Tidligere artikelFind redskaber til gør-det-selv online
Næste artikelHvilken laptop skal du købe?
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.