Anmeldelse af Boxer TV

0
2826

Synes du også, at det er svært at finde rundt i verdenen af tv-pakker og streaming? Med et, efterhånden stort udvalg indenfor forskellige muligheder for at se tv-serier, film og sport, kan det godt være lidt af en jungle af finde rundt i. For hvad er behovet i husstanden, hvor mange kanaler bruger man i forvejen, og hvad er prisforskellene? TV-pakker tilbydes fra forskellige udbydere, alt efter hvilket behov man har i husstanden, samt hvor meget man ønsker at spendere på TV-pakker. Hvis du gerne vil sammensætte din helt egen tv-pakke, så er Boxer TV måske noget for dig.

Selvom, at streaming er blevet mere og mere populært, så er der også nogle tv-kanaler, som mange stadig gerne vil bibeholde. Diverse tv-pakker, gør det stadig muligt, blot med mere fleksibilitet nu om dage. Ofte kan det også være en god idé at tjekke om man kan få en samlet løsning med både tv og bredbånd, for at spare yderligere end ved at betale dem separat. Du kan læse mere om bredbånd og tv pakke priser via linket.

En fleksibel byg-selv tv-pakke fra Boxer TV

Boxer TV har forskellige muligheder indenfor byg-selv tv-pakker. At efter om man blot har brug for nogle få kanaler i husstanden, eller gerne vil have flere muligheder. Der findes tre valgmuligheder, som hedder, ’BOXER FLEX’, ’BOXER FLEX8’ og ’BOXER MAX’.

BOXER FLEX, som er den mindste byg-selv mulighed indenfor deres tv-pakker. Denne mulighed passer eventuelt godt til dig, som ikke har behov for mere end nogle få kanaler. Man betaler en basispris på 109kr om måneden per kanal + pris per ekstra kanal. Hvis man gerne vil have flere kanaler at vælge imellem, kan det være en bedre idé at vælge en af de andre FLEX modeller fra Boxer TV.

BOXER FLEX8. Denne valgmulighed giver dig hele 8 kanaler, som du selv kan vælge for en pris på 439kr om måneden. Er der mange af de velkendte kanaler, som du gerne vil have så hele familien kan se deres yndlingsprogrammer, så er denne en oplagt mulighed.

BOXERMAX. Denne valgmulighed giver dig/jer det hele. Her får mange ikke bare et hav af kanaler, men også streaming muligheder inklusiv. Prisen her ligger på et fast beløb på 629kr om måneden. Hvilke muligheder som findes indenfor de forskellige pakker priser, samt pris for oprettelse, kan findes online

Derfor bør du vælge Boxer TV

Til dig som bor alene, med din partner, venner eller med familien. Der er mange muligheder indenfor underholdning, som passer til ethvert behov. Boxer TV tilbyder desuden løsninger med bredbånd, og i kombination med tilkøb af Tv-kanaler og streaming. Hvis du alligevel går med tankerne om at skifte din tv-pakke eller udbyder ud, så kan det måske godt betale sig at tjekke Boxer ud. Måske trænger din nuværende tv-pakke til at blive skiftet ud, fordi du enten synes, at du betaler for meget. Måske ønsker du et bredere og bedre udvalg? Dette var blot et udpluk af nogle af de muligheder som Boxer tilbyder. For mere information, kan du prøve at søge på nettet.

Tidligere artikelSådan downloader du film fra Vevo
Næste artikelSådan optager du film fra Apple TV Plus
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.