Download gratis musik fra Spotify

0
8060

Det er altid rart at have musik i ørene, om det så er, når man arbejder eller skal fra et sted til et andet. Ens yndlingssang kan nemt gøre hele dagen bedre, men den kan også hurtigt blive lidt værre, hvis man ikke har internet eller data til at kunne afspille den. Det er heldigvis et problem som er nemt løst ved at downloade sine yndlingssange. Du kan læse, hvordan du downloader musik fra Spotify her.

Du kan finde alt musik på Spotify

Spotify er en af verdens største streamingtjenester, når det kommer til musik. Spotify er gratis, men du ofrer også lidt for ikke at skulle betale. Du kan for eksempel ikke vælge, hvilken sang du vil høre. Der kommer også reklamer en gang i mellem fra Spotifys sponsorer. Du kan dog undgå de ting og få mulighed for at downloade dine playlister ved at købe Spotify Premium. Her er det nemt for dig at downloade dine yndlingsmusik:

  • Gå ind på et album eller en playliste
  • På en telefon skal du trykke på den runde cirkel, hvor der er en pil som drejer ned.
  • Så begynder den at downloade alle sangene, så du kan høre dem offline.
  • Du kan se, om en sang er downloadet ved, at den har en grøn cirkel med en pil under navnet.
  • På en computer skal du trykke på knappen mod venstre lige over oversigten med sange, hvor der står download.
  • Når knappen er grøn, så er playlisten downloadet.

Audials: Download musik uden at have Spotify Premium

Det er ikke alle som gider at betale for et ekstra abonnement hver måned. Hvis du er en af dem, så kan du godt komme uden om at skulle betale for at downloade musik. Du kan nemlig selv optage dine yndlingssange på din computer, så du gemmer din yndlingsmusik som MP3-filer. Her kan du finde forskellige programmer, så som Audials, som gør det nemmere for dig at få god lydkvalitet. Her kan du have 2 sange til at blive optaget samtidig og på en 10 ganges hastighed, hvilket gør det hurtigt og nemt for dig at optage hele dit lydbibliotek.

De fleste andre programmer kræver, at du afspiller sangen, hvor det så bliver optaget imens, hvilket gør hele processen mere omfattende. Så skal du klippe i optagelsen, så den passer i længden af sangen. I Audials kan du også drag & drop en sang, så du nemt kan optage sangen uden at skulle afspille den. Her åbner programmet selv Spotify og afspiller sangen uden lyd, så den ikke forstyrrer dig.

Når du så har downloadet en masse af dine sange, så skal du finde et sted at opbevare dem på din computer eller telefon. Det kan være bøvlet at finde rundt i de mange filer, hvis du bare opbevare dem i en mappe på dit skrivebord. Hvis du bruger Audials, så kan du faktisk finde alle dine filer inde i selve programmet, hvilket gør det nemmere for dig at finde rundt i din musik.

Du kan købe softwaren via dette link

Tidligere artikelHvad er marketFeeder Pro til Betfair?
Næste artikelAnmeldelse af Myselfie
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.