Tjen penge på gaming

0
3431

Siden computerspil så dagens lys for første gang, har spilindustrien aldrig set sig tilbage. Det har ført til både børn og voksne, der dagligt tænder for computerskærmen for at slagte orker, bekæmpe terrorister eller opbygge et samfund i en fantasiverden.

Før i tiden købte man en cd-rom med det nyeste spil, og det krævede hverken en hurtig internetforbindelse eller en specielt hurtig driver for at lade sig rive med af spillet. I dag foregår det meste online, og grafikken i spillene har taget verden med storm.

I forbindelse med onlinespillenes fødsel har spilindustrien fået endnu større opmærksomhed. Udover at føre til fantastiske spiloplevelser, kan amatørgameren pludselig leve af sin hobby på forskellige måder inden for gaming.

Få stor profit med salg og byttehandler med skins

De fleste producenter af onlinespil tilbyder spillerne skins, som de kan købe for en bestemt valuta i det unikke spil. Den onlinevaluta kan du ofte optjene gennem spillet. Hvis den enkelte spiller må have fingrene i et populært skin, kan han eller hun købe en onlinevaluta med en reel valuta.

Det betyder, at der opstår et marked omkring de såkaldte skins, som du kan tjene stort på. I bund og grund er der tale om samme form for udbud og efterspørgsel, som man også ser inden for investeringer. Unikke og eftertragtede skins har en bestemt kurs, som også gør sig gældende ved blandt andet bitcoins kurs. På samme måde som ved bitcoins kan du tjene store summer på at kende principperne for det unikke marked for et spil.

Streaming er kommet for at blive

Du kan dog tjene penge på andre måder inden for spilverdenen, hvis dine salgsevner halter. Hvis du er god nok til et specielt spil, eller hvis din humor rammer plet hver gang, så kan du endda tjene penge på at sidde og spille computer derhjemme. 

På diverse platforme kan du streame både dit spil og dig selv. Derved har andre mulighed for at se dit talent, følge med i din udvikling eller få nogle gode grin. Der er ingen grænse for, hvor gode dine evner skal være, før du får lov til at streame. Hvis du lever op til platformenes aldersgrænse og retningslinjer, så kan du læne dig tilbage og begynde din karriere inden for streaming.  

Betting har nået eSport

De fleste spil går ud på, at der er en vinder og en taber. Da spilindustrien fik øjnene op for, at folks konkurrence i onlinespil var interessant at følge med i, blev der indført alverdens events, hvor folk kunne se deres favorithold konkurrere mod verdens bedste hold.

Selvom resten af verden havde svært ved at følge med i den hurtige udvikling, så har den form for konkurrence inden for computerspil fået tilnavnet eSport.

Hvis dine evner ikke rækker til en plads på podiet, så kan du stadig tjene penge på denne udvikling. Som ved mange andre sportsgrene kan du satse penge på et bestemt hold, resultat eller andre aspekter i spillet. Derved kan du tjene penge på din hobby, selvom du blot spiller på amatørniveau.