Indret et flot hjemmekontor

0
948

Har du et job eller en hobby, som gør, at du til tider bruger mange timer foran den bærbare computer, når du befinder dig i hjemmet? Hvis det er tilfældet, er det måske værd at overveje at få et hjemmekontor, som er særligt indrettet til, at du kan passe dette job eller denne hobby.

 

Mange der arbejder i hjemmet oplever ofte, at det kan være svært at adskille arbejde og fritid tilstrækkeligt. Med et hjemmekontor kan du lave en aftale med dig selv om, at når du bringer din bærbar med ind i netop dette rum, er det i arbejdsregi, mens du har fri, når du forlader rummet.

Flot pynt til væggene

Hvis du skal bruge mange timer i dit hjemmekontor, er det vigtigt, at rummet er behageligt at opholde sig i. Det kan både gøres ved at sørge for, at de nødvendige møbler og kontorartikler er til stede, så dit arbejde kan forløbe så gnidningsfrit som muligt, men det er lige så vigtigt, at omgivelserne også er pæne.

Vi mennesker føler os gladere og bedre tilpas i omgivelser, vi finder pæne. Ved at prioritere dette i din indretning kan du altså øge dit velvære og givetvis også din produktivitet.

I et hjemmekontor er det ofte forstyrrende med for mange små nipsting, og ønsket er ofte at holde rummets flader så fri for rod som overhovedet muligt. Derfor er en god måde at gøre dit hjemmekontor flot og rart at opholde sig i at hænge noget pænt på væggene. Find eksempelvis flotte billeder til væggen hos Minida, som forhandler enormt mange forskellige plakater med forskellige motiver, der vil passe helt perfekt med både udtryk og motiv til et hjemmekontor. Når du vælger plakater frem for andre typer af billeder, kan du oftere skifte dem ud, når du ønsker noget nyt på væggene.

 

Få rummet til at fremstå større ved hjælp af spejle

Ønsker du dig et hjemmekontor, men kniber det med overskudspladsen i din bolig, findes der en række måder, hvorpå du kan få selv det mindste rum til at blive et godt kontor med alt, hvad du behøver. Du behøver således ikke lade dig begrænse af, hvad der umiddelbart kan synes som pladsmangel.

Ønsker du at få rummet til at fremstå større, er et klassisk trick at indrette rummet i hovedsageligt lyse farver, ligesom det er anbefalelsesværdigt at male rummets vægge så lyse som muligt.

Et andet godt tip til, hvordan du ligeledes kan få et rum til at fremstå større, er at hænge spejle på rummets vægge. Jo større spejlene er, jo mere effektiv vil effekten være, men mindre spejle kan også få rummet til at fremstå større, end det er.

Find et stort udvalg af spejle hos roomformore.dk. Her finder du spejle i mange forskellige afskygninger i moderne og unikke designs, som på en elegant måde kan bidrage til at skabe mere rummelighed på dit hjemmekontor, så det bliver rart at opholde sig i – også når du skal kunne koncentrere dig i mange timer af gangen.