Anti-malware til din laptop med Dr.WEB CureIt

0
3325

Går du og frygter, at der måske ligger en virus eller andre ondsindede filer på din computer, så kan du med Dr.WEB Curelt komme denne frygt til livs. Programmet er skabt til at gennemtjekke din computer for mulige farlige filer for derefter at fjerne dem øjeblikkeligt.

Dr.WEB Curelt kan ikke fungere alene som antivirus program på din computer, hvis du ønsker en fuld beskyttelse mod udefrakommende virus, da den fungerer som en scanner af de nuværende filer, der ligger på din computer. Den fungerer altså mest optimalt som en slags partner til et egentlig antivirus program.

Så ønsker du en meget effektiv undersøgelse af potentielle farlige filer på din computer, der samtidigt er nemt at håndtere, så bør du undersøge Dr.WEB Curelt nærmere.

Du kan gratis download programmet via dette link.

Effektiv gennemgang af din computer

Programmet Dr.WEB Curelt er utrolig nemt at bruge og meget brugervenligt. Når du installerer programmet, har det en enkelt standard måde at gennemgå din computer på. Hvis du ikke er teknisk anlagt er dette en stor fordel. Gennem standardopsætningen er det nemlig allerede valgt, hvordan programmet skal arbejde, hvilket gør det utroligt nemt at komme i gang.

Som udgangspunkt laves programmet en grundig analyse af placeringer, hvor det er mest sandsynligt, at der ligger en virus gemt. Hvis du ønsker at gå nærmere ind i, hvordan programmet skal arbejde med din computer, kan du efterfølgende gå ind og kigge nærmere på de avancerede indstillinger for programmet.

Det hele foregår i baggrunden, så du kan bruge din computer som normalt, og programmet efterlader ikke store spor efter endt job.

Tidligere artikelHold din laptop virusfri med Microsoft Safety Scanner
Næste artikelAnmeldelse af Command & Conquer Remastered Collection
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.