Anmeldelse af Command & Conquer Remastered Collection

0
2257

Kom med på en nostalgisk tur igennem det gode gamle og legendariske C&C, Command & Conquer, univers med den spritnye genudgivelse af de to klassikere fra 90’erne, Tiberian Dawn og Red Alert.

Genudgivelsen indeholder 2 forskellige spil med blandt andet et totalt opgraderet grafisk 4K niveau, over 7 timers helt nye soundtracks og en moderniseret brugergrænseflade, så er denne genudgivelse et ”must have” for de inkarnerede fans af det klassiske strategispil.

En fed ting er, at man kan skifte mellem den nye opgraderede 4K grafik og så det gamle ikoniske grafiske udtryk, der bringer nostalgien helt i top.

En fed feature, der viser, at der er blevet holdt fast i de gamle dyder, da man skulle modernisere det legendariske spil.

Det skinner igennem hele vejen igennem, at selvom man har forsøgt at tilpasse spillet til nutidens tendenser, hvor alt skal være perfekt programmeret og alt skal gå virkelig hurtigt, så er der virkelig blevet tillagt stor respekt til det, der fik så mange spillere verden over til at elske spillet i første omgang.

C&C var banebrydende

Når man kigger tilbage på den betydning som Command & Conquer serien havde på spiludviklingen tilbage i 90’erne, er der ingen tvivl om, at spillene revolutionerede branchen for strategispil.

De var med til at skabe en helt ny og ekstrem populær genre, hvor strategier og taktikker var vigtigere end reaktionstider og dødbringende våben.

En genre som stadigvæk vokser i store dele af verden, og derfor havde mange gamere set frem til genudgivelsen af deres elskede Command & Conquer i 2020.

Spillet koster i skrivende stund cirka 149 DKK hos Joybuggy.dk – læs mere her.