Sådan downloader du musik fra Amazon Music

0
3399

Drømmer du om at høre musik fra Amazon Music offline? Så har du nu mulighed for at downloade musik fra platformen Amazon Music. Amazon Music er en af de førende musiktjenester inden for musikbranchen, og udvalget af musik er derfor stort. Platformen kræver, at du er online og har et abonnement, før du kan lytte til musikken. Nedenfor får du en guide til, hvordan du skal downloade musik fra Amazon Music, hvis du ønsker at lytte offline – for eksempel når du rejser eller er på farten.

Download, installer og åbn Amazon Music

Det første, du skal gøre, når du skal downloade musikken, er, at du skal downloade Audials Music, som er en gratis Windows-software.

Når du har installeret programmet, skal du efterfølgende starte programmet og skifte til ”Music Streaming”. I andet step i processen skal du klikke på ”Amazon Music” – fortsat i Audials Music. Herefter klikker du på selve streamingen i programmet og afspiller den musik, som du gerne vil downloade efterfølgende.

Nu er vi kommet til tredje step i processen, hvor Audials Music automatisk vil gemme musikken i 2x hastighed. Selve optagelsen sker nemlig helt automatisk. Optagelsen af musikken vil efterfølgende gemmes som enkelte MP3-filer. Så enkelt er det at optage musik på Amazon Music via Audials Musics til MP3 ved at følge ovenstående tre steps.

Fordele ved at downloade musik

Som du kunne læse i forstående afsnit, er selve processen nem og enkelt. Lydstreamingen optages automatisk og gemmes efterfølgende som MP3-filer. I programmet finder du i øvrigt tre forskellige streamingmetoder. I Audials-software følger der nemlig ekstra funktioner og en brugervenlighed, der øger komforten og gør programmet nemt at anvende i praksis. De ekstra funktioner kræver ingen yderligere omkostninger, men er til stor gavn for brugerne. Nedenfor kan du se fordelene ved at downloade Audials Music:

  • Programmet har en høj brugervenlighed, der giver brugere mulighed for at downloade musik og videoer
  • Programmet giver adgang til 70.000 kunstnere, der giver rig mulighed for at downloade musik i stor stil – blandt andet fra Amazon Music
  • Processen består af tre steps – du skal henholdsvis downloade Audials Music og skifte til ”Music Streaming” og efterfølgende streame og afspille musikken. Herefter downloader og gemmer programmet automatisk musikken
  • Du kan efterfølgende gemme filerne på Iphone, Ipad eller computeren

Læs mere om programmet hos producenten Tunebite.dk.

Om Amazon Music

Amazon Music er en de mest populære streamingtjeneste, der giver anledning til at lytte til forskellig musik. Her kan du lytte ubegrænset uden annoncer, hvis du har abonnent til tjenesten. Downloader du Audials Music, kan du downloade musikken, så du har mulighed for at lytte til at musikken offline. Alt efter hvilket abonnement du har, har du mulighed for at høre mellem to og 40 millioner forskellige sange.

Selve musikken kan du lytte til med flere bithastigheder, der sørger for, at du får en god lydkvalitet. Selvom du downloader musikken via Audials Music, er kvaliteten stadig præcis, som den ville være, hvis du har streamet musikken online. Fordelen ved at bruge Audials Music er desuden, at du kan downloade alle de musik-filer, du ønsker, hvorimod du i Amazon Music blot kan downloade maks ti sange.

Tidligere artikelTjen penge på gaming
Næste artikelGaming på en smartphone
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.