Hold din laptop virusfri med Microsoft Safety Scanner

0
2955

Der findes ikke noget værre end, hvis der skulle opstå virus på din computer. Det kan gå hen og blive meget dyrt og kompliceret, da du både kan risikere at miste alt, hvad du har liggende på din computer samt måske endda din computer i det hele taget. Derfor er det vigtigt, at du beskytter din computer mod virusser og andre udefrakommende, ondsindede filer.

Med Microsoft Safety Scanner får du et program, der gennemsøger hele din computer for ondsindede filer, og sletter dem, uden at du behøver at gøre særligt meget. Den kører i baggrunden, så du sagtens kan bruge din computer som normalt, selv mens den arbejder.

Du kan downloade programmet via dette link.

Fjerner virus øjeblikkeligt

Applikationen Microsoft Safety Scanner er et effektivt program, der på bare få minutter gennemtjekker din computer fra farlige filer. Det arbejder effektivt og sikkert, og det er ganske nemt at manøvrere i det.

Programmet fungerer som en oprydder i alle de potentielt farlige filer og programmer, som du har liggende på computeren. Det fungerer upåklageligt til alle versioner af Windows. Det har dog nogle få begrænsninger. Det fungerer kun i 10 dage efter programmet er blevet installeret. Derudover fungerer det ikke som et egentligt antivirusprogram, der holder din computer virusfri på den lange bane.

Microsoft Safety Scanner fungerer derfor bedst, når det arbejder ved siden af et andet egentligt antivirus program, da de i så fald vil komplimentere hinanden og derved beskytte din computer bedst muligt.

Tidligere artikelAnmeldelse af eToro app’en
Næste artikelAnti-malware til din laptop med Dr.WEB CureIt
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.