USB’et som lifehack til den bærbare

0
749

USB; den lille smarte fætter, som kan hjælpe dig så godt på mange måder.

USB-stikket er ikke kun en enhed i sig selv, det er også en del af andre elektronik-ting. For eksempel findes det som en del af mange telefonopladere. I telefonopladeren er det smart, fordi man så også kan oplade sin telefon i sin computer, og fordi man nemt kan få ting fra sin telefon over på sin computer og den anden vej.

 

USB i en powerbank

Du kan få powerbank med USB.

En powerbank er, som navnet antyder, en bank med strøm. Det er en elektronisk dims, som man kan have med sig, og når der så ikke er mere strøm på mobilen, så har man altid mulighed for at få den ladet op ved hjælp af sin powerbank.

Det er ikke altid, der lige er en stikkontakt, når man er på farten, men med en powerbank er det slet ikke nødvendigt, for med en powerbank har man selv strømmen med.

På den måde skal man aldrig igen bekymre sig om, om ens telefon løber tør for strøm.

 

USB i en ekstern harddisk

Du har sikkert hørt mange gange, at man skal huske at lave backup af det, man har på sin computer.

Men hvordan laver man backup, tænker du måske. Det gør man for eksempel med en ekstern harddisk. Hvis du ikke er så meget til at have alle dine ting liggende i skyen eller i dropboks, så er en ekstern harddisk vejen frem.

En ekstern harddisk kan have et USB-stik, så den nemt kan sættes til for eksempel din computer, og på den måde gemme alle dine ting, så du stadig har dem, hvis der skulle ske noget med din computer.

 

Hvis du ikke lige ved, hvor du skal købe dine USB henne, så kan du se et stort udvalg af USB-C og finde dit USB-C kabel ved at trykke her på USB-C.