Spar penge på farten – brug den bærbare!

0
718

I en verden hvor det bliver nemmere og nemmere og finde de gode tilbud på nettet, er der virkelig mange penge at spare, hvis man tænker sig om. Med ens trofaste bærbare under armen (eller på sofaen), kan man nemt og enkelt finde frem til den vare eller ydelse, som man har overvejet at købe.

Selvom man godt kan føle sig som en tilbudsninja på jagt efter det næste offer, er webshops og andre forretninger på nettet ikke helt dumme. Tag f.eks. i rejsebranchen, hvor det er alment kendt, at jo flere gange du søger på den samme rejse, nu dyrere bliver det.

Samme koncept gør sig gældende i mange andre brancher. Hvordan sikrer man sig så, at det tilbud på Mercedes leasing eller rejsen sydpå er det billigste på markedet?

Vi har samlet tre gode fif, som helt sikkert vil kunne spare dig for en masse arbejde, og nok lidt på pengepungen.

1: Brug din browsers mulighed for inkognito faner eller privat indstilling
I stort set alle browsere kan du åbne dine vinduer eller faner som inkognito. Det betyder at der ikke lagres data fra dine tidligere søgninger, og svarer til at du bruger browseren for første gang. Dermed kan snedige virksomheder ikke se, at du allerede har søgt på din vare flere gange, og du vil i mange tilfælde kunne få den til en lavere pris.

 

2:Brug sammenligningstjenester
Mange sammenligningstjenester lever af, at samle en lang række data ét sted, og hjælpe brugeren til at få den billigste pris. Det kunne f.eks. være Pricerunner, Momondo, Hotels.com eller billeasing privat. Her er der ofte meget tid at spare, frem for at søge det halve net igennem selv.

 

3:Bestil i god tid
Har du større indkøb, som du ved du skal foretage dig, så gør det i god tid. Især på rejsemarkedet vil der være mange penge at spare, ved at bestille i god tid. Det samme gælder typisk for elektronik, som ofte bølger i takt med at nye modeller kommer på markedet. Husk især at holde øje med Black Friday som har vundet stort indpas i hele verden.

Med disse tre tips håber vi, at du i samarbejde med den bærbare kan finde lige præcis den ting du mangler – til en god pris selvfølgelig!