Samsung Galaxy: Det bedste på markedet lige nu

0
3418

Er det blevet tid til en ny mobiltelefon? I det her indlæg guider vi dig igennem Galaxy fra Samsung, inkl. deres spritnye flagskib Samsung Galaxy S21 Ultra.

Faktum er, at Samsung efterhånden står rigtig stærkt på markedet for smartphones. En Samsung smartphone har ikke længere blot status som et billigere alternativ for dem, der ikke har råd til Apple. Samsung er absolut ligeså meget et premium produkt, og kvaliteten af indmad og skjold er noget af det allerbedste, man kan finde på markedet.

Det betyder Galaxy bogstav-navnene

Samsungs første populære mobiltelefon-serie hed Samsung Omnia. Reaktionen på lanceringen af Omnia blev startskuddet til et heftigt fokus på udvikling af smartphones for Samsung.

Helt i front på Samsungs smartphone er Samsung Galaxy-serien, som blev lanceret tilbage i 2011. I Galaxy-serien er der et abnormt højt antal telefoner at vælge imellem. Der findes altså både en dyr og en billig Samsung Galaxy telefon. Derfor inddeler Samsung sine Galaxy’er i underkategorier.

Her er, hvad de forskellige bogstaver i Samsung Galaxy serien står for:

  •  ”S” for Super Smart: Mobilerne er det ypperste fra Samsung og rummer flagskibene.
  • ”R” for Royal/raffineret: Topmodeller inden for teknologisk indhold. For high-tech nørden.
  • ”W” for Wonder/vidunder: Høj kvalitet til dig, der søger balance mellem stil og ydelse.
  • ”M” for Magisk: Højtydende mobiler til en lavere pris.
  • ”Y” for Young/ung: Strategiske modeller til lavere priser til udviklingsmarkeder og det yngre publikum
  • Note er de professionelle mobiltelefoner til arbejdsbrug med tilhørende pen.

hvilken telefon skal du vælge? S-serien er et godt bud. Det er den største Galaxy-serie og nok den, vi kender bedst. Samsung Galaxy S-serie indeholder da også de absolutte topmodeller. Vi skal se nærmere på den allernyeste Galaxy S, som er nuværende flagskib og en ren magtdemonstration af mobilpower fra Samsung Galaxy.

Den bedste mobil nogensinde; Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Flere Samsung Galaxy-smartphones har tidligere vundet i test af mobiltelefoner – bl.a. S10 og S20. Det seneste skud på stammen er Galaxy S21 Ultra 5G. Med den beviser Samsung deres værd blandt top 3 på vinderpodiet inden for smartphones.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G har allerede høstet 6 ud af 6 stjerner af flere anerkendte mobilmagasiner.

Og det fortjener S21 Ultra’eren!

Er du træt af at gå glip af det perfekte billede? Med Galaxy S21 Ultra snapper du det perfekte billede – hver gang. Det kamera, der sidder i Samsung S21 Ultra, er et af de bedste på markedet med absurd mange fede funktioner og hele 4 linser. Blandt andet findes der forskellige views, som gør, at man kan optage videoer i 8K, hvor du filmer både med kameraet foran og bag på samtidig.

Skærmen på Galaxy S21 Ultra har den højeste opløsning du kan finde på en mobilskærm – nemlig 3200×1400 pixels. Det giver et superskarpt billede. Skærmens hurtige opdateringsfrekvens sammen med det meget kraftige batteri og stærke processor gør endda S21 Ultra til den oplagte gamer-mobil, Netflix- og scrolling-mobil.

Sidst men ikke mindst har den alle de mest moderne smartphone features såsom: 5G, op til hele 512 GB intern hukommelse, 6,8” skærm, trådløs opladning samt ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser. Med Samsung Galaxy S21 Ultra er der absolut ikke sparet på noget.

Tidligere artikelVPN til iPhone og iPad med NordVPN
Næste artikelAnmeldelse af Avast Premium Security 2021
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.