VPN til iPhone og iPad med NordVPN

0
3135

NordVPN har udviklet deres VPN til både iPhone og iPad, så du kan booste din forbindelse med den hurtigste sikkerhed på planeten.

Nu kan du nemt og hurtigt blive sikker på, at dine data er beskyttede, uanset hvor du befinder dig, og hvilket internet du bruger.

Kom hurtigt i gang med at bruge VPN til iPhone og iPad med NordVPN appen. Læs mere her.

Simpelt og intuitivt design

Appen er utroligt simpel, og du kan oprette forbindelse på få sekunder. Du trykker blot på knappen Quick Connect, hvorefter iOS-appen selv finder den bedste tilgængelige server til dig. NordVPN appen er brugervenlig og intuitiv, så du hurtigt finder rundt i det og lære det godt at kende – og ellers har NordVPN kundesupport, der er tilgængeligt døgnet rundt.

Optimal sikkerhed uanset, hvor du er

Når du bruger en VPN, så er der særligt på grund af sikkerheden – og med NordVPN kan du være sikker, uanset hvor du tager hen. Det er ligegyldigt, om du rejser til udlandet, om du bruger offentlig Wi-Fi eller om du sidder derhjemme og arbejder – med NordVPN er dine data sikre.

NordVPN appen til iOS er drevet af IKEv2-/IPsec-sikkerhedsprotokollen, og den tilbyder datakryptering, som selv en supercomputer ikke kan knække.

Derudover så får du også muligheden for at bruge avancerede NordVPN-funktioner, da appen til iOS leveres med specialservere. Det inkluderer P2P og Onion Over VPN samt en indbygget Kill Switch, der problemfrit beskytter dit privatliv.

Gå ikke på kompromis med hastighed og funktionalitet

Med NordVPN til iPhone og iPad får du også den hurtigste VPN forbindelse. Sikkerhed bør ikke være noget, der kun kan opnås, hvis du går på kompromis med hastigheden – derfor sænkes denne ikke, når du bruger NordVPN. Faktisk kan du bruge NordVPN til at holde din forbindelse hurtig og stabil takket være den lynhurtige NordLynx-teknologi og deres servere i 59 forskellige lande.

Beskyt din iPhone med VPN-appen

Særligt din iPhone bruges ofte på mange forskellige netværk, hvis ikke du altid benytter dig af dit mobile netværk. Derfor kan du med fordel beskytte den lidt ekstra, så du altid er garanteret dit privatliv, uanset hvor du befinder dig.

Der er nemlig ingen, der bør kunne få adgang til din iPhone udover dig.

Med VPN til iPhone kan du styre din onlinesikkerhed med næste generations kryptering og mere end 5000 servere over hele kloden.

Alt det kræver er en NordVPN konto, hvorpå du kan have helt op til seks enheder. NordVPN er nu kompatibel med alle enheder, der kører på iOS 11.0 eller nyere versioner.

VPN til iPad

Ligesom der ikke er andre end dig, der skal have adgang til din iPhone, så er din iPad også privat. Og faktisk bliver iPads oftere brugt til ting, der er private end mobilen gør, hvorfor det måske er endnu vigtigere. Der er nemlig mange, der bruger deres iPad til arbejdsrelaterede ting, og her privatlivet ofte særligt vigtigt.

Derfor kan du også beskytte din iPad med en VPN til din iPad, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt andre kan kigge med, hvis du for eksempel arbejder i lufthavnen eller på café.

Beskyttelse af din iPad behøver desuden ikke at være ens betydning med, at du går på kompromis med hastigheden og funktionaliteten. Med NordVPN appen til iPad behøver du ikke at bekymre dig om kunstige hastighedsdæmpninger på din forbindelse, uanset hvor meget du streamer, spiller eller downloader.

NordVPN er kompatible med alle iOS-enheder, der kører på v11.0 eller nyere styresystemer.

Sådan indstiller du en VPN på iOS

Det er utroligt nemt at indstillet en VPN på din iOS enhed, og det kan gøres på nogle få trin.

  1. Find NordVPN appen i Apples App Store og tryk på download.
  2. Åben appen på din iPhone eller en anden apple enhed, hvor du gerne vil benytte en VPN.
  3. Log ind med dine oplysninger – hvis ikke du allerede har en bruger, kan du nemt og hurtigt få en.
  4. Når du har lavet en bruger og er logget ind på appen, trykker du på knappen Quick Connect, og så klarer appen resten.
  5. Nu kan du frit bevæge sig rundt på internettet helt uden bekymringer, og uden at andre har adgang til dine data.

Guiden er sponsoreret af VPNjapan.jp.

Hvordan fungerer Quick Connect funktionen?

Quick Connect knappen er den, der er helt afgørende for, hvor nemt det er at bruge NordVPN appen til iOS. Når du trykker på knappen, bliver du automatisk forbundet til en af de mere end 5500 servere, der er tilgængelige i hele verden.

Du kan også vælge at oprette forbindelse til en bestemt placering. I så fald ruller du ned og trykker på et af 59 lande på listen.

Tidligere artikelHvorfor er joysticks nu blevet utroligt populære gaming gadgets igen?
Næste artikelSamsung Galaxy: Det bedste på markedet lige nu
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.