Bedste apps til at holde dig opdateret om EM 2020 på smartphone

0
2660

Er du en fanatisk foldboldfan, der elsker at tjekke alle statistikker? Eller måske er du bare en entusiast, som altid der klar på at streame de mest spændende kampe? Ligegyldigt, hvordan du bedst nyder dine fodboldkampe, så viser vi dig her et udvalg af apps, som gør livet lettere, når EM i fodbold først går i gang. 

UEFA Euro-appen – den officielle 

Man kan jo selvfølgelig ikke komme udenom, at den officielle app er blandt de bedste, når det er kommer til oplysninger og nyheder om EM 2020. Hvis du downloader denne app, kan du næsten være sikker på, at du ikke misser et eneste mål eller rødt kort under turneringen. Hvis man uheldigt nok havde købt billet til turneringen i 2020, kunne man her følge med i nyheder om udviklingen omkring COVID-19 og den gradvise genåbning. 

Betting apps til fodbold 

Hvis du ikke kun elsker at nørde omkring alle de mange fodboldfakta, men du rent faktisk har tænkt dig at gå all-in med EM odds, så skal du have fingrene i apps som for eksempel Unibet. Her kan du bruge al din viden om kampdetaljer og spillerne og spille på blandt andet topscoreren, vinderen eller meget andet, som er med til at gøre de mange fodboldkampe under EM meget mere spændende. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du også gøre brug af din velkomstbonus! 

Streamingapps 

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke går glip af noget, skal du vælge din yndlingsapp til streaming og downloade den til din smartphone (iOS eller Android). Du kan bruge apps fra Danmark, vælge et betale for en bestemt sports- eller streamingkanal – eller du kan også downloade en VPN-app, som gør dig i stand til at se udenlandske fodboldkampe ved at skjule din VPN. Mulighederne er mange, og du skal vælge ud fra dit behov. 

LiveScore 

Måske kender du den allerede – og hvis ikke, så bør du downloade den nu. Den kan fås i både App Store og Google Play, og det er den optimale app til at give dig det hurtige overblik. Den er også smart, hvis du gerne vil følge med i andet end EM og fodbold, da du også kan se resultater fra andre sportsgrene som ishockey, tennis m.m. Der er da også en grund til, at denne app er den mest hentede verden over – for den skuffer absolut ikke. 

Sofabold 

Inden du går i gang med at downloade apps tilhørende alverdens kanaler, så bør du danne dig overblikket. Appen Sofabold er en dansk app, som har eksisteret siden 2011. Den viser dig på hvilke kanaler, at du kan se de forskellige kampe. Den har et simpelt, men effektivt interface, der hurtigt viser, hvilke kampe er mest relevante for dig. Du kan også følge dem på Facebook. 

Hvorfor downloade disse apps? 

Selvom disse apps er meget forskellige har de én ting til fælles: De gør det alle lettere for dig at læne dig tilbage og bare nyde kampen – så gør de alt arbejdet for dig.