Anmeldelse af Office Home & Student 2013

0
2458

Et af de bedste kontorprogrammer til din bærbare computer til hjælp på studiet, arbejdspladsen og i hjemmet er Microsoft Office.

Som kontorprogram indeholder Microsoft Office de klassiske moduler som har gjort Office-serien så populær igennem de sidste mange år.

Følgende moduler findes i Microsoft Office:

•    Word 2013
•    Excel 2013
•    PowerPoint 2013
•    OneNote 2013

Word
Nok det mest anvendte modul i Office-pakken og er et dedikeret skrive- og tekstbehandlingsprogram. Du kan forfatte alle typer af tekster, studieopgaver, arbejdsprojekter og dokumenter som nemt kan udskrives i en flot opsætning. Du kan med fordel anvende Word som skriveprogram på en laptop computer, da modulet forbruger relativt lidt systemressource.

Excel
Regnearket i Office-pakken og den type dokument du skal bruge til udregninger, budgetter, opstilling af tal, bearbejdning af statistik og præsentation af f. eks nøgle tal for en virksomhed. Du kan tilføje formler og udregninger til dit Excel-dokument og lette meget regnskabsarbejde med dette modul.

PowerPoint

Assisterer dig i at skabe flotte og engagerende præsentationer til foredrag på arbejdet, fremlæggelser studieopgaver og generelt præsentation af dit budskab til en større audiens af tilhører. For at “peppe” dine præsentationer op tillader PowerPoint, at du tilføjer lyd, effekter, videoer og meget andet til den skrevne tekst i PowerPoint-dokumentet.

OneNote

Er bedst beskrevet som et hjælpeprogram som minder meget om det små gule post-it du sikkert ofte anvender på køleskabet, skrivebordet, i dine studiebøger osv. Du kan med OneNote samle og arrangere alle dine noter et centralt sted. Det letter overskueligheden og så er du fri for at dine noter bliver væk.

Tidligere artikelAnmeldelse af Microsoft Office Home and Business 2013
Næste artikelAnmeldelse af Windows 7 Home Premium
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.