Anmeldelse af Microsoft Office Home and Business 2013

0
2524

Et af det absolut mest populære kontorprogrammer fra Microsoft indeholder mulighed for tekstbehandling, regneark og databehandling, værktøj til brug ved præsentationer, e-mail klient og ikke mindst et modul der gør det nemt at huske på mindre noter. Microsoft Office Home and Business er særdeles velegnet til hjemmet, studiet eller den nystartede virksomhed.

Denne version indeholder det vigtige modul Outlook, som er et særdeles effektivt værktøj til at håndtere dine mails og din e-mail klient professionelt. Er du træt af andre programmer såsom LiveMail el. lign. er dette den oplagte programpakke til dig.

Du finder følgende moduler i Microsoft Office Home and Business:

  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft PowerPoint 2013
  • Microsoft OneNote 2013
  • Microsoft Outlook 2013

Om Word
En af de mest kendte skriveplatformer i Microsofts arsenal. Her er du sikret et tekst-behandlingsværkøj i særklasse. Uanset hvad dit behov måtte være, vil Word med næsten 100% garanti kunne levere. Enkelt, brugervenligt og omfattende er nøgleordene. Word kommer med en lang række redskaber og funktioner, som gør din skriveoplevelse væsentligt lettere. Et ”must have”!

Om Excel
Skal du håndtere store mængder data og tal, og skal du samtidig nemt og enkelt kunne skabe overblik? Så er Excel et fremragende værktøj. Excel kan hjælpe dig med at analysere, og spotte tendenser i den ønskede data. Du kan nemt importere data fra flere datakilder uden at miste overblikket. Ud over dette, findes der en lang række funktioner der kan fremhæve det ønskede data – perfekt, hvis du skal præsentere store mængder data.

Om PowerPoint
Lav fængende præsentationer som fastholder dit publikum fra første sekund. Vigtigheden af en god præsentation kan ikke undervurderes, og det kan i dén grad være prikken over i’et. Et brugervenligt program med et utal af funktioner. Her er det mange muligheder for redigering af tekst, grafik, billeder mv. så din præsentation fremstår helt unik. Vælg mellem mange forskellige skabeloner, eller skab din egen helt fra bunden – valget er dit!

OneNote
Effektivt og simpelt værktøj der sørger for, at møder, kontaktpersoner og anden vigtig informationer ikke forsvinder i den travle hverdag. OneNote kan desuden scanne håndskrevne dokumenter, så du nemt og enkelt kan redigere og dele med andre.

Microsoft Outlook
Mere en endnu en e-mail klient. Microsoft Office Professional 2013 er den professionelle løsning til at håndtere kommunikation via e-mail. En lang række tidsbesparende funktioner gør det muligt, at arbejde med store mængder mails, håndtere og distribuere data og ikke mindst spare tid! Et uundværligt værktøj til både private, men især professionelle.

Systemkrav
Microsoft Office Home and Business kan installeres på 32-bit og 64-bit systemer. Sproget er på dansk, men kan ændres efter behov. Programmet bruger få systemressourcer og er derfor velegnet til mobile enheder eller ældre computere med knap så meget kraft
Installationen kan bruges på følgende styresystemer: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 og Windows Server 2012.

Næste artikelAnmeldelse af Office Home & Student 2013
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.