Lej en printer og gør virksomheden mere effektiv

0
2382

Næsten uanset hvor stor en virksomhed, og hvor mange enheder der er på kontoret, så er printeren et helt centralt stykke udstyr, der holder virksomheden kørende. Den digitale verden har gjort behovet for at printe mindre, men der er stadig mange dokumenter og andre sager, som er nødvendige at printe i en moderne virksomhed. Her kan en gammel, langsom printer være med til at hæmme effektiviteten, da den ofte skal serviceres, og derfor kan der være god fidus i at skifte printeren ud. Mange vælger i den forbindelse at købe en ny printer, men faktisk er det en god mulighed at leje printeren i stedet og få en smart serviceordning til de situationer, hvor printeren ikke virker.

Betal en fast månedlig ydelse for en printer, der virker

Nogle vil måske mene, at det er bedre at købe en printer frem for at leje den, fordi den dermed hurtigere betaler sig hjem. Dette er heller ikke helt forkert, men omvendt ligger ansvaret for printeren så også hos virksomheden, og det kan lede til betydelige udfordringer, når den ikke virker. Derfor kan det være en rigtig god idé at betale en fast månedlig ydelse og leje printere, således at den bare virker, når der er brug for den.

Print as a service er et moderne begreb for den smarte abonnementsløsning på printere, og ofte kan man få både printer og serviceordning til en rigtig god pris. Du kan f.eks. vælge at leje din næste printer her, hvis du gerne vil prøve det af på en ordentlig og sikker måde med et printerabonnement uden binding. Det er smart, og det holder virksomheden i gang, når printeren kører uden problemer.

Skift printeren ud løbende efter behov

En anden stor fordel ved at leje printere som print as a service er, at man løbende kan skifte printeren ud, når behovene i virksomheden ændrer sig. Dette kan være utrolig svært at gøre, hvis man har investeret i en effektiv printer i dyre domme på egen hånd, og hvis virksomheden vækster, så kan det være svært at vide 100 % hvilke behov, der er i fremtiden. De forskellige virksomheder, der lejer printere og lignende udstyr ud, har ofte en lang række forskellige modeller, og det er ofte muligt at skifte model fra måned til måned.

Det skal her bemærkes, at man naturligvis skal sørge for, at den printerservice, man vælger, giver muligheder for løbende udskiftning. Nogle selskaber arbejder med forskellige bindingsperioder, hvor man er bundet til en specifik model, og her er det en stor gevinst, hvis man finder en virksomhed med printere uden binding. Dermed kan man løbende skifte printer, efterhånden som behovet bliver større eller mindre for print, og det er ikke bare en gevinst for pengepungen – det er også en gevinst for effektiviteten på arbejdspladsen.

Tidligere artikelKøb BullGuard antivirusprogram i en periode på 3 år
Næste artikelAnmeldelse af eToro app’en
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.