Køb BullGuard antivirusprogram i en periode på 3 år

0
2031

I dag findes der efterhånden mange forskellige antivirusprogrammer, der alle har til formål at beskytte din data og dine dokumenter mest effektivt. Afhængig af dine behov kan forskellige antivirusprogrammer være ideelle dig. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af de prøveperioder, som de fleste udbydere af antivirusprogrammer tilbyder.

Hvis du under denne prøveperiode kan mærke, at dette program opfylder dine behov, kan du blot ændre perioden til at være fast. Hvis du er sikker på dit valg, kan du eventuelt vælge en længere prøveperiode, hvilket vil kunne spare dig for unødvendig bekymring om snart at skulle have fornyet din periode.

Hvad er BullGuard antivirusprogram?

BullGuard antivirusprogram er et antivirusprogram, der beskytter din computer og din dertilhørende data mod uønsket eller mistænkelig adfærd. BullGuard blev etableret i 2002 og har siden vokset hurtigt over hele verden. I dag kan BullGuard blandt andet prale med at have vundet priser for sine backup softwareløsninger til både computer og mobil.

Læs vores anmeldelse af BullGuard

BullGuard har en nem brugeroverflade og påvirker ikke brugen af computer på andre punkter. BullGuard har fra start forsøgt at kombinere høj teknisk ekspertise i overensstemmelse med en forståelse for forbrugerens behov. Denne kombination skaber enkle og lettilgængelige produkter, der giver dig som bruger fuldstændig beskyttelse på din enhed. 

Internetforbindelse er en forudsætning for installation af BullGuard. Du skal nemlig downloade BullGuard til din enhed fra BullGuards hjemmeside. Uanset hvilken udgave af BullGuard du ønsker, skal du downloade programmet på den samme måde. BullGuard kan bruges til både Mac, Windows og Android. Med BullGuard får du, uanset udgave, Internet Security samt Premium Protection med. Dette er begge dele antivirus funktioner, hvorfor du kan være tryg ved, at din sikkerhed på internettet er fuldkommen.

Bullguard i en tre års udgave må være at foretrække

BullGuard er et betalings antivirusprogram, hvor du betaler et engangsbeløb, når du køber programmet. Hvis du ikke er helt sikker på, om BullGuard er det antivirusprogram, som du fremover skal have installeret på din enhed, kan du gøre brug af BullGuards prøveperiode. Prøveversionen er tilgængelig i syv dage, hvorefter programmet bliver deaktiveret. Hvis du efter prøveperioden fortsat ønsker BullGuard på din enhed, skal du blot logge ind igen.

BullGuard tilbydes også i forskellige periodelængder. Eksempelvis tilbydes BullGuard i en etårs og i en treårs periode. Der er naturligvis fordele og ulemper, afhængig af hvem man som bruger er, og hvilke behov man har. Som udgangspunkt vil man efter et år være nødsaget til enten at forlænge sin periode eller finde et nyt antivirusprogram. Med en treårs udgave af BullGuard skal du ikke huske på at forny din periode før efter tre år. Det i sig selv kan være en tiltrækkende faktor. Du kan blot bruge din computer, som du plejer og være helt tryg ved, at fremmede elementer bliver afvist.

Hvis du ønsker et fornuftigt alternativ til BullGuard Antivirus, så kan Bitdefender Antivirus være et godt bud. Antivirusprogrammet fra Bitdefender har mange funktioner og ligger konsekvent i top-3 over antivirusløsninger som vurderes af uafhængige analysevirksomheder.

Tidligere artikelSådan opdaterer du drivers på din MacBook
Næste artikelLej en printer og gør virksomheden mere effektiv
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.