Anmeldelse af eToro app’en

0
3933

E-handlen stiger og stiger for hvert år. Derfor lanceres der konstant nye digitale løsninger, der har til formål at gøre det lettere for privatpersoner at lave transaktioner online.

eToro er den seneste nye app på markedet for digitale og sociale handelsplatforme. Den giver dig som både sælger og kunde en række unikke fordele, som er med til at skabe effektivitet i forbindelse med en handel, og som gør det mere sikkert at købe og sælge online.

Du kan downloade eToro som app til Android og iOS via disse link.

Ønsker du tips til at tjene penge online, skal du forholde dig til eToro, de er nem og simpel at komme godt i gang med.

Derfor kan eToro komme til at gøre en positiv forskel for dig

Den smarte og brugervenlige app har allerede fundet frem til flere millioner brugere i hele verden, som anvender den til at gennemføre transaktioner på nettet.

Du kan blandt andet se frem til følgende fordele, når du har appen til rådighed:

  • Du får viden om handel og gode råd om sikkerhed
  • Der er funktioner for både nybegyndere og erfarne
  • Der er intuitive platforme, der gør det smidigt og gennemsigtigt for dig at bruge appen
  • Du får adgang til 2.000 finansielle værktøjer
  • Du kan handle med kryptovaluta

Det smarte ved appen er, at du kan handle med en hvilken som helst person i verden uanset valutaenhed. Appen sørger for at omregne sælgers eller købers valuta, så du kun skal forholde dig til beløbet i danske kroner (DKK).

Formålet med eToro er at gøre det muligt for enhver forbruger at kunne handle online med hele verden.

På din personlige side kan du lave en portefølje, hvor du kan holde styr på ind- og udbetalinger.

Der er stor brugervenlighed med appen, og du kan hver dag gå på opdagelse i valutakurser, så du er opdateret om de nyeste udviklinger indenfor den finansielle verden.

Særligt for dig som investor

Går du med tanker om at begynde at investere, kan eToro være det bedste værktøj til at få succes med dine investeringerne. Appen tilbyder dig at blive en del af et stort og globalt netværk af handlende og investorer. Typisk er det en isolerende beskæftigelse af sælge og købe aktier eller obligationer. Med appen kan du blive en del af en stor gruppe investorer, der kan få betydning for din økonomiske succes. Du kan få gode råd fra garvede investorer på markedet, og sammen kan I sparre og drøfte idéer til gavn for jer alle.

Veletableret virksomhed der sætter fokus på hver enkelt kunde

Når du arbejder med en digital handelsplatform, er det afgørende for din sikkerhed og tryghed, at du er i professionelle hænder. ETORO er et veletableret firma, der blev oprettet i år 2007. Alle dage har firmaet beskæftiget sig med handel på nettet, og det har været ambitionen fra dag ét at skabe maksimal, økonomisk sikkerhed, når der købes og sælges på tværs af landegrænser.

Denne ambition arbejder firmaet stadig for, og derfor kommer der løbende nye opdateringer til i appen, som du med fordel kan hente til din mobile enhed.  

Tidligere artikelLej en printer og gør virksomheden mere effektiv
Næste artikelHold din laptop virusfri med Microsoft Safety Scanner
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.