Derfor bør du overveje at købe et computer sleeve

0
854

Du bruger din computer hver dag, du har den med dig overalt. Om du så transporterer den til og fra skole, bruger den på dit arbejde eller bruger den i forbindelse med større aktiviteter. Uanset hvordan du bruger din laptop, så kan du aldrig være 100% sikker på, at din laptop ikke vil modtage et par skrammer og slag i dens levetid. Det kan også være, at du taber computeren på gulvet og skærmen flækker, og så er det pludselig ikke særlig sjovt at være en laptop ejer. Men bare rolig, der er hjælp forude. For du kan nemlig undgå den slags uheldige oplevelser, hvis du bare forbereder dig ordentligt. Med et smart computer sleeve undgår du slag, ridser og alvorlig skader på din laptop. Et helt almindeligt PC sleeve koster kun et par hundrede kroner, og kan spare dig for en dyr tur på reparationsværkstedet, hvis du skulle smadre din laptop. Forneden giver vi dig 3 gode grunde til at investere i et nyt sleeve til din laptop.

  1. Du bibeholder en flot og pæn laptop

Hvis du lige har investeret i en ny bærbar computer, så siger det sig selv, at du forhåbentligt vil undgå at få ridser i den. Særligt hvis din computer er helt ny og stadig ikke har modtaget de første par ridser, så gælder det bare om at få et sleeve på med det samme. For hvis du påfører et beskyttende PC sleeve, mens din laptop stadig har et pænt og stilrent udseende, så kan du bevare dit pæne computer design mange år frem. Men det kræver også, at du bruger din taske flittigt. Hvis du bruger et sleeve hver gang du er på farten, så vil din bærbar altid se spritny ud, selvom den er et par år gammel.

  1. Du giver din PC et unikt touch

Hvis du er typen som gerne vil skille dig ud, så kan det også være en god ide at købe et cool bærbar sleeve. Der findes rigtig mange forskellige typer af sleeves. Du kan både finde elegante læder sleeves, uld sleeves, neopren sleeves og mange mange flere. Det betyder, at du hurtigt kan give din laptop et helt nyt look, når du har bærbaren med på farten. Så snart du påfører din Macbook / PC et unikt sleeve, vil du hurtigt skille dig ud blandt alle de kedelige Lenovo, Acer & Apple laptops.

  1. Du får en ekstra skoletaske

Hvis du alligevel bruger din laptop i forbindelse med dit studie, så kan der være et par ekstra fordele ved at bruge et sleeve. Ved de fleste sleeves er der nemlig en indbygget forlomme og inderlomme, hvori du kan opbevare papirer, blyanter andre skolesager. Hvis du alligevel kun bruger din laptop og et par noter i skolen, så kan du faktisk lade din skoletaske blive derhjemme og kun hive dit sleeve med + et par noter & blyanter i sleevets lommer.