De 5 bedste tastaturer Til hjemmekontoret

0
4573

Arbejder du somme tider hjemmefra? Måske vil du have dit eget tastatur med på arbejde – eller endda to identiske: Et på arbejdspladsen og et på hjemmekontoret. Her kommer vores bud på årets allerbedste tastaturer i 2020.

Det Bedste Tastatur Til Pc Brugeren

Hvis du vil have en behagelig og pålidelig tasteoplevelse, er Logitech K780 vejen frem. Storebroren til K380 har også numpad, og en imponerende batterilevetid på op til 2 år, hvilket er typisk for Logitech produkter. Tastaturet er trådløst og kan lynhurtigt skifte mellem op til tre enheder, inklusiv mobil og tablet.

Til Mac Brugeren

Apple Magic Keyboard har bestået tidens test. Med det elegante og minimalistiske design, kombineret med den ensartede følelse, udgør det magiske tastatur et oplagt valg til Apple brugeren. Det virker også med andre platforme, men fås dog kun med Mac genveje. Produktet findes både som fuldversion med kabel, eller det kompakte alternativ uden numpad, på 2 stk. AA batterier. Du kan regne med ca en måneds batterilevetid, og vi anbefaler af samme årsag genopladelige batterier.

Til Gameren

Hvis du både bruger computer på din hjemmearbejdsplads, og sætter pris på en hektisk gaming session, er Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM et stærkt valg for dig. Produktet er udført i aluminium, og har en fantastisk baggrundssbelysning, 6 dedikerede gaming taster, samt er fuldt programmerbart. Der er desuden en indbygget USB hub. Et lynhurtigt gamer tastatur kan være altafgørende når det kommer til online spil, inklusiv odds på din yndlingssport. Dine frags, og endnu vigtigere – dine gevinster, bliver direkte påvirket af din reaktionsevne. Klik ind på sportsbonus.net og find alle de fedeste bonusser hos de bedste danske bookmakere.

Den Mobile Løsning

Hellere lille og vågen end stor og doven. For dig som skriver på farten, skal tastaturet være pålideligt, kompakt og let. Logitech K380 er det originale tastatur i serien, og kan hotswappe mellem 3 enheder, præcis ligesom storebroren Logitech K780. Du kan trygt smide det i tasken, og skal ikke tænke på batteri i op til to år. K380 virker til alle typer enheder, men fås kun med genveje til Microsoft Windows.

Det Bedste Billige Tastatur

Redragon K552-RGB burde være dit første valg, hvis budgettet er begrænset men du på samme tid vil have en kvalitets skriveoplevelse. K552 er et mekanisk, kablet tastatur, med fremragende konstruktion og lav tastedybde. Tasterne vipper dog lidt, og keyboardet kan ikke customiseres på nogen måde. Det virker desuden bedst til Windows eller Linux, og er bedst egnet for gamere, programmører og kontorfolk.

Nævneværdige alternativer

  • PFU Happy Hacking Professional 2
  • Roccat Vulcan 120 Aimo
  • Das Keyboard Prime 13
  • Unicomp Classic 104
  • Corsair K83 Wireless
  • Razer Pro Type
  • Logitech Craft

Sådan Vælger Du Det Rette Keyboard for Dig

Afgør dit primære og sekundere formål med tastaturet, dit budget, og om det skal være trådløst og mobil kompatibelt eller ej. Derfra, burde det være en smal sag at udvælge det perfekte keyboard til netop dine behov. Du kan se alt det nyeste omrking elektronik og gadgets hos vores naboer i Finland, på nuorisopalvelubalanssi.fi. Hvem ved, måske finder du yderligere inspiration til dit næste indkøb til hjemmekontoret.

Tidligere artikelTjen penge på computerspil – sådan gør du
Næste artikelSådan sikrer du dig en tryg og sikker iGaming-oplevelse
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.