Man kan bruge sin computer til ufatteligt mange ting efterhånden. Man kan have kontakt med alle sine venner og hele sin familie over diverse sociale medier. Man kan skrive opgaver og lave præsentationer til de vigtige møder på sin arbejdsplads.

Og ikke mindst så man kan lære alt muligt. Hvad gør du for eksempel, hvis du godt kunne tænke dig at blive rigtig god til at lave bearnaisesovs? Slår du op i alle de kogebøger, du har stående inde på hylderne, eller slår du det op på internettet? Sandsynligvis internettet! Både Google og youtube er nemlig fantastiske steder, hvis der er ting, du gerne vil vide, eller som du har brug for at lære.

Bliv golfekspert på nettet

Er din helt store drøm at blive den nye Tiger Woods, men ved du ingenting om golf? Her er, hvad du så skal gøre: Du bør selvfølgelig starte med at få fat i noget golfudstyr, og det skal gerne være noget, som er velegnet til begyndere, for se det i øjnene du slår nok ikke Tiger Woods af banen de første par dage.

Du skriver ”golfsæt begynder” på Google, og vupti kommer der er over 12.000 sider frem.

Noget andet, du kan bruge nettet til for at blive den nye, store golfstjerne, er træningsvideoer. Du kan simpelthen lære de gode tricks ved at sidde derhjemme i sofaen. Når du så har set nogle videoer, og du har fået fat i dit udstyr, så er du klar til at tage ud på golfbanen – som du jo for øvrigt også kan finde lokationen til på nettet.

Tag golftasken over skulderen (og eventuelt computeren under armen, så du altid kan konsultere den undervejs), og så er du klar til at komme ud og slå til nogle bolde. Hvis du så finder ud af, at golf ikke lige er dig, men at du er mere til håndbold, så kan du jo bare slå det op på nettet og så forsøge at blive den næste Anja Andersen.