Der sker konstant teknologiske udviklinger på næsten alle områder. De fleste virksomheder har derfor de seneste år været nødsaget til at forholde sig til nogle af de teknologiske udviklinger, der er sket. En stor del af de teknologiske fremskridt giver nemlig nye og forbedrede muligheder. Mange virksomheder kan med fordel drage nytte af teknologien, hvis de formår at bruge de rette værktøjer. Ét værktøj, der er blevet yderst attraktivt og har vundet indpas hos særligt de større virksomheder, er Business Intelligence. Et værktøj der på alle måder må siges at være nyttigt i den digitale tidsalder, vi lever i.

 

Information Builders

Business Intelligence – også betegnet BI – er en programsoftware, der hjælper virksomheder med at indsamle såvel som at skabe struktur over en række forskellige data. Som sagt bruger de fleste større virksomheder i dag et BI-værktøj til at få et overblik over deres virksomhed. Et BI-værktøj kan blandt andet være fordelagtigt, når der skal løses problemstillinger eller ved potentielle omlægninger i virksomheder. Det er dog en stor misforståelse, at det udelukkende er de store virksomheder, der kan drage fordel af at bruge BI-værktøjer. Også små og mellemstore virksomheder kan få gavn af at benytte det rette BI-værktøj. Spørgsmålet er så bare, hvordan man vælger det rette værktøj. Der findes nemlig et væld af forskellige udbydere på markedet – og det kan være aldeles svært at gennemskue, hvilket BI-værktøj der er det rette.

Et blandt mange andre BI-værktøjer er Information Builders. Informations Builders tilbyder en samlet platform for samtlige analysebehov. Ved at benytte BI-værktøjet fra Information Builders kan din virksomhed få hjælp til at indsamle og organisere vigtige data.

 

Microsoft Azure

Der er mange fordele ved at benytte Business Intelligence. På trods af de åbenlyse fordele fravælger mange små virksomheder at benytte Business Intelligence. Dette kan dog blive et dyrt fravalg. BI-værktøjer hjælper nemlig netop med at give det nødvendige overblik. Ved indsamling og analyse af de nødvendige data bliver det nemmere at gennemskue, hvor der skal sættes ind. Det særlige ved BI-værktøjer er netop, at du kan finde svar på mange forskellige spørgsmål angående din virksomhed.

Et godt BI-værktøj til små og mellemstore virksomheder er hosting af Microsoft Azure. Microsoft Azure hjælper netop virksomheder med at indsamle og strukturere forskellige data. Som lille eller mellemstor virksomhed, kan det dog nemt blive en dyr omkostning at benytte sig af Business Intelligence – heldigvis har Microsoft Azure en løsning på dette problem. Med Azure hosting står virksomhedens behov centralt. Omfanget af BI kan derfor reguleres i forhold til økonomi og behov – læs mere om dette på inspari.dk.

 

MicroStrategy

Der findes som sagt et stort udbud af forskellige BI-værktøjer. Et godt råd er derfor, at du bør undersøge dine muligheder hos forskellige udbydere. På den måde kan du lettere finde den udbyder, der tilbyder den bedste BI-løsning til din virksomheds behov. Det kan desuden være en fordel at forhøre dig hos ligesindede virksomheder og iværksættere. Det giver altid et bedre perspektiv at høre om andres erfaringer med diverse BI-værktøjer. Du kan desuden læse andre relevante artikler til iværksættere på Student360.

En tredje udbyder af BI-værktøjer er virksomheden MicroStrategy. Fokus hos MicroStrategy er, at du får svar på de helt svære spørgsmål. Alle virksomheder har uløselige opgaver, der på trods af diverse forsøg er umulige at knække. Ved brug af BI-værktøjet fra MicroStragegy lover de svar på dine spørgsmål ved indsamlingen af vigtige data for virksomheden.