Sådan får du det bedste ud af online dating

0
2473

Parforholdet er i dag en lidt anden størrelse, end hvad den tidligere har været. Vi skal ikke mange år tilbage, før parforholdet ikke blot byggede på kærlighed og et ønske om samhørighed, men ganske simpelt også var en praktisk og økonomisk foranstaltning. I dag er vi ikke i særlig høj grad økonomisk afhængige af en partner, hvilket kan betyde, at vi især søger den rette partner, frem for blot hvilken som helst partner.

Samtidig er det i dag muligt at udvide sit søgefelt betydeligt, da de mange forskellige datingsider og sociale medier gør, at vi har mulighed for at skabe kontakt med folk, som vi ellers ikke ville have mødt. Rigtig mange danskere benytter sig i dag af online dating. Ifølge Dating.dk, Danmarks største online datingside, er der dagligt mere end 72.000 singler online på deres side. Fordelen ved online dating er, at du har mulighed for at møde mange mennesker, som du ikke vil møde i din dagligdag, kan vælge en række kriterier, samt småkommunikere med mulige interessante personer gennem beskeder og chat, inden du eventuelt vælger at møder dem i virkeligheden.

Går du også at overvejer, om du skal i gang med online dating, er der et par gode råd, som kan være værd at følge, for at få det optimale ud af din dating. På https://datingpilot.dk kan du ydermere se en oversigt over de bedste datingsider i Danmark, og med denne vælge den bedste løsning for dig.

 

Hvad er planen med din online dating?

Før du opretter en profil, kan det være en god idé at gøre det klart med dig selv, hvad du ønsker at få ud af din online dating. Skal det bruges med håbet om at møde en partner, du kan indgå et langvarigt forhold med, eller er det nærmere til kortere bekendtskaber. Disse valg skal du huske på, når du opretter din profil, således at dine kriterier passer hermed, samt din profiltekst og foto matcher dit eget ønske.

 

Vær ærlig, åben, personlig og gem gerne klicheerne væk

Det virker måske selvsagt, at ærlighed er vejen frem. Men når man pludselig står der på datingmarkedet, og skal oprette sin profil, kan man fristes til at sælge sig selv en anelse bedre eller komme til at skrive det, som man tror, andre vil læse.

Derfor er det et godt råd at være ærlig om dig selv, både i forhold til tekstindhold og foto samt vær ærlig overfor dine matches angående dine intentioner med datingen.

Samtidig med at være ærlig om sig selv, er det en god idé at være åben over for personer, som man ved første øjekast muligvis ikke finder relevant. Ved online dating er det nemt blot at feje personer væk ved blot den mindste ”fejl”, men nogle gange kan det være en ganske god idé at give personen en chance. Hvem ved, måske findes det perfekt match bag ”fejlene”.

Selvom du ikke skal sælge dig selv som en anden person, end den du er, må du stadig godt have i baghovedet, når du opretter en profil, at din profil er en form for markedsføring af dig selv. For at øge muligheden for at blive valgt frem for en eventuel anden, skal du gerne skille dig ud fra mængden ved netop at være personlig – og dermed ærlig. Men gem gerne klicheerne væk. ”Jeg er et familiemenneske” er en sætning, der hverken vækker opsigt eller romancer, skriv det i stedet mere konkret og personligt. Hvis det at du er familiemenneske betyder, at du hver søndag ser en fodboldkamp med din bror, så skriv det. Eller hvis det betyder, at du har en årlig festtradition med dine fætre og kusiner, så skriv det. Udover at vise din person gennem tekst, kan du også vise det på dine billeder. Dyrker du eksempelvis vandpolo, kan det være en fordel at vælge et foto, hvor du ses i aktion.

 

Vær til stede og opdater din profil jævnligt

Slutteligt kan det anbefales, at være god til at opdatere din profil og svare på beskeder med korte intervaller. Hvis din profil blot ser ud som den altid har gjort, og du først svarer efter en uge, dør din online dating hurtigt hen. Vær der med det samme, at en sød mand eller kvinde kontakter dig. Det er der, de fandt dig interessante, og det er der, gnisten er der. Du kan eventuelt sammenligne det med en tur i byen. Hvis du bliver tilbudt en drink, men du intet svar giver og i stedet finder personen efter et par timer og fortæller, at nu er du interesseret i drinken, er sandsynligheden for, at personen stadig har en interesse i dig minimal.

En måde hvorpå du kan være lettere tilgængelig og nemt kan opdatere din profil er ved at downloade den valgte datingsides app. Så kombinerer du din smartphone med din dating. De fleste danskere har ofte sin telefon på sig eller i nærheden både i hjemmet og på farten, og dermed gør brugen af datingsidernes app det let at være online og opdateret med jævne mellemrum. Hvis du er i tvivl om, du har det rette mobilabonnement til dit forbrug og eventuelt kommende forbrug af datingapps kan du tjekke udvalget af mobilabonnementer på https://mobilabonnementpriser.dk/, og finde lige netop det abonnement, der passer til dig!