Anmeldelse af Windows 7 Professional 32-bit

0
2877

Den mellemste udgave af det populære styresystem fra Microsoft kaldet Windows 7 Professional og er målrettet hjemmebrugeren og det lille firma. Denne version er en “Elektronisk Download” som understøtter 32-bit computere.

Denne version af Windows 7 Professional distribueres som en “Elektronisk Download” og det betyder, at du modtager en unik licensnøgle og et download-link til en ISO-fil. Du downloader selv ISO-filen og brænder den til en tom DVD-skive.

På den måde kan du nemt installerer Windows 7 Professional på din computer/laptop. Du kan gennemføre installationen med det samme og straks begynde at anvende Windows 7 Professional som styresystem.

Du kan installere Windows 7 Professional med dansk brugerflade og dansksproget tastatur eller du kan vælge et hvilket som helst andet europæisk sprog – understøtter også store internationale sprog som amerikansk, kinesisk, afrikansk, russisk, thai osv.

Systemkrav
– 1 GHz processor
– 2 GB RAM-hukommelse
– 20 GB harddiskplads
– 32-bit computer/laptop

Tidligere artikelAnmeldelse af Office 365 Personal
Næste artikelFå hurtigt svar på, om du kan låne penge til en ny computer
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.