Vil du skabe din egen webshop fra din laptop?

0
961

Det har aldrig været nemmere at starte sin egen webshop end nu. For 5-10 år siden ville det kræve en programmør, en grafiker, dyre server -og hostingløsninger, og alt for mange timer for at få det hele til at virke.

Med udbredelsen af handel online er der heldigvis skabt en lang række nemme løsninger for folk som gerne selv vil have sin egen webshop.

Vi har samlet et par gode tips til den kommende webshopejer

1: Kom hurtigt fra start!
Ingen grund til at skabe din webshop helt fra bunden. Brug en af de mange services, som tilbyder skabeloner, hvor du selv kun skal opsætte og tilpasse indholdet. F.eks. WordPress og Magento – også kaldet CMS.

2: Gør det nemt for dine kunder!
Husk at dine kunde skal kunde finde dig. En af de mest udbredte metoder er at SEO-optimere sin hjemmeside, dette gør bl.a. at folk nemmere kan finde din webshop via Google.

3: Hvad med betaling?
Husk at dine kunder skal kunne betale for sine varer. Det kræver en betalingsløsning. En af de mest udbredte er yourpay som er totalleverandør til din webshop. Find din betalingsløsning her.

Der er selvfølgelig mange andre faktorer der gør sig gældende når det kommer til at starte sin egen webshop. Er du hooked på tanken om at styre din egen forretning, er det bare med at komme i gang – der findes mange cases og input, som du med fordel kan bruge.