Trend Micro produktserie 2020

0
3599

Vi kender det alle sammen alt for godt. Frygten for at blive hacket eller få problemer med nogle af vores devices er stor, og det er noget vi alle kan blive ramt af, hvis ikke vi passer ordenligt på. Heldigvis er Trend Micro kommet ud med deres nye produktserie 2020, der er specielt udarbejdet for at passe på din computersikkerhed, og dermed give dig større sikkerhed i hverdagen. Der er flere programmer, der hver især har sin måde, som kan give dig en større sikkerhed, når det kommer til elektronik.

Køb programmerne billigt

Slip for scam på mails med Fraud Buster

En af de helt fantastiske kvaliteter med Trend Micros nye produktserie er produktet Fraud Buster. Det er designet til at kunne opsnappe alle de mails, der har til formål at genere os, eller snyde os. Det er udviklet til at kunne opfange mistænkelige URL’s, som kan give os store problemer på sigt. Normale sikkerhedsteknologier kan ikke opfange og registrere den slags, og derfor kan det være farligt ikke at have et godt sikkerhedsprogram som Fraud Buster.

Med den funktion slipper du for at frygte at blive snydt, hver gang du åbner en ny mail. Mange mails kan nemlig se utrolig troværdige ud, og det kan være stort ste umuligt at spotte en snydemail. Afsenderne af de slags mails er blevet så skarpe og præcise, at man nærmest er nødt til at beskytte sig mod det ved hjælp af funktioner som Fraud Buster.

Frygt ikke websider længere

Med Trend Micros nyeste skud på stammen, Security for Microsoft Edge, giver dig en masse beskyttelse når du surfer rundt på nettet, som man nu engang alle sammen gør. Den forhindrer dig i at komme ind på farlige hjemmesider, der kun har til formål at få noget ud af dig. Det er en ubehagelig fornemmelse at frygte, at der kan ske noget dårligt hver gang, man går ind på en ny hjemmeside. Det er slut nu med dette smarte system.

Udover at beskytte mod farlige hjemmesider, så har sikkerhedsprogrammet også andre egenskaber. Den kan nemlig også opfange reklamer, der popper op og igen har til formål at genere dig eller få penge ud af dig. Vi bliver alle utrolig trætte af sådan nogle reklamer, og de fleste kan spottes uden hjælp. Desværre er der bare nogle reklamer, der er så svære at se, at det er snyde-reklamer, at man bliver nødt til at have noget sikkerhedshjælp.

Sikrer dit password

Med nogenlunde samme teknologi som ovenstående er der blevet opfundet en smart teknologi, der kan skabe sikkerhed for dine passwords. Den funktion hedder Trend Micro Password Manager og gør det muligt at sikre sine passwords, så andre ikke kan komme i nærheden af dem. Med denne smarte teknologi kan du trygt udfylde passwords på adskillige hjemmesider uden at frygte, at de bliver udnyttet på en eller anden måde. Denne funktion kan bruges på de mest brugte browsere, hvilket også giver en større sikkerhed, hvis man bruger flere browsere på samme tid.

Handl sikkert på nettet

Mange mennesker frygter at handle på nettet, og det er faktisk med god grund. Der er mange, der er blevet snydt igennem tiden, da transaktioner er blevet opsporet af kriminelle og derefter misbrugt. Derfor er mange mennesker en smule påpasselige, når der skal handles på nettet. Det er der dog ikke længere brug for. Med en smart funktion kaldet PayGuard, sikrer du dig, at ingen af dine transaktioner bliver opsnappet for efterfølgende at blive misbrugt.

Den beskytter flere former for date, både de personlige oplysninger og kortoplysninger, som begge kan blive brugt af kriminelle. Også denne funktion kan anvendes på flere browsere, så du trygt og sikkert kan komme i gang med at handle på nettet.

Mange andre funktioner

Trend Micro har en masse andre funktioner udover de ovennævnte, som kan bruges for at øge din sikkerhed. Den er perfekt, hvis du er bruger internettet, og du ikke helt har styr på, hvad der er farligt, og hvad der ikke er. Her kan programmet hjælpe dig enormt meget, da det simpelthen bare fjerner alt det farlige for dig, så du ikke behøver at være så opmærksom, når du befærder dig på nettet. Du skal dog stadig bruge din sunde fornuft, men det er fantastisk med noget hjælp til de svære situationer.

Køb programmer billigt

Tidligere artikelDriller det danske sommervejr? 4 tips til computerunderholdning
Næste artikelSådan tweaker og optimerer du Windows 10 på din laptop
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.