Sådan tweaker og optimerer du Windows 10 på din laptop

0
1822

Undertiden bryder vi os ikke om standardindstillingerne i Windows 10 på vores laptop computer – og så er det, at du kan optimere hastigheden på din computer ved at tweake indstillingerne i Windows 10 styresystemet. Til opgaven er TweakPower udgivet og det gratisprogram hjælper os med at ændre Windows 10 indstillingerne med få klik.

TweakPower fremkommer med adskillige funktioner til at tweake Windows 10 med. Vi vil her give et kort overblik over de mest interessante funktioner og nederst på siden kan du finde et link til gratis download af TweakPower – hvis du ønsker at optimere andre aspekter ved Microsoft Windows, så kan du på Kimludvigsen.dk læse mange tips og tricks.

Kontrollerer din laptops harddisk for fejl: Mange gange får vi fejl på harddisken og mister vores data. Hvis du imidlertid er tilstrækkelig forsigtig, mister du muligvis ikke nogen data. I denne sammenhæng er denne funktion særdeles velegnet for dig som ønsker at være på forkant med eventuelle fejl på din laptops harddisk.

Defragmenterer harddisken: Hvis du mener, at den indbyggede defragmentering i Windows 10 ikke tilbyder et betydningsfuldt resultat, kan du afprøve denne funktion leveret af TweakPower.

Fjernelse af filduplikater: Dubletfiler er det værste, fordi du forbruger en masse harddiskplads. Du kan blive fri for dem ved brug af denne funktionalitet.

Gendanner slettede filer: Hvis du har slette noget ved en fejltagelse, kan du gendanne disse filer ved brug af denne funktion.

Tweaker: Denne funktion er for dem, som ønsker at brugertilpasse startmenuen, eller indstillingerne af mus/keyboard etc., samt en masse systemindstillinger.

Turbo Mode: Når du har brug for en hel del flere ressourcer til videoafspilning, eller computerspil, kan du aktivere Turbo Mode for straks at stoppe 70 forskellige, unødvendige baggrundsprocesser.

Registreringsdatabasen: Ved at gøre brug af denne funktion, vil du være i stand til at foretage oprydning af uønskede indlæsninger i registreringsdatabasen og defragmentere denne efterfølgende. Det er også muligt sikkerhedskopiere/gendanne systemfiler i registreringsdatabasen.

Computer: Denne kategori fremkommer med nogle muligheder til udrensning af unødvendige plugins, nedbrudte genveje, afinstallerede apps, til at optimere de visuelle animationer og optimere internetforbindelsen til bedst mulige resultat etc.

 Download TweakPower

Tidligere artikelTrend Micro produktserie 2020
Næste artikelAnmeldelse af Windows 10 Professional
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.