Command & Conquer™ Remastered Collection

0
3749

Var du helt vild med Command og Conquer, dengang det kom ud for 25 år siden? Så vil du også elske Command & Conquer™ Remastered Collection.

Som Polygon beskriver det: ”En kærlig hyldest til en milepæl i genren. Command & Conquer™ Remastered Collection gør nøjagtig, det den skal for fans af det klassiske strategispil i realtid, hvilket er præcis, hvad en klassiker af denne statur fortjener”.

At denne anmeldelse af spillet rammer plet, ses også hos spillerne. Command & Conquer™ Remastered Collection har modtaget “Meget positive” anmeldelser fra 84% af deres seneste anmeldere og fra 91% af deres godt og vel 19.000 anmeldere, siden spillets udgivelser d. 5. juni 2020. Det er udviklet af Petroglyph og Lemon Sky Studios, og det er udgivet af Electronic Arts.

Læs mere om Command & Conquer™ Remastered Collection lige her, hvor du både får et indblik i, hvordan spillet foregår og hvilke nye funktioner, udviklerne af denne version har tilføjet og forbedret ved det gamle. Du kan også læse flere spilanmeldelser hos ilmaisetpelit.io, der altid holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser af forskellige spil.

Sådan foregår spillet

Command & Conquer™ Remastered Collection er en remastered version af Command & Conquer og Red Alert, der definerede RTS-genren for 25 år siden. Spillet indeholder tre udvidelser, en bedre multiplayer funktion, en moderniseret brugergrænseoverflade, et værktøj til at designe kort, et galleri med optagelser der aldrig har været udgivet før og mere end 7 timers remastered musik af Frank Klepacki.

De nye og remasterede funktioner inkluderer:

 • Ny grafik, der lader dig skifte mellem det klassiske og den remasterede 4K-grafik i realtid, når du spiller alene. Her får du altså både et glimt af det nye og det gamle.
 • Et bonusgalleri der indeholder mere end fire timer med forskellige optagelser, en masse bag-kulisserne fotos og en lang række musiknumre, der endnu ikke er blevet udgivet.
 • Mod-understøttelse
 • Filmsekvenser, der er blevet opskalerede
 • Forbedret indholdsoversigt, der ser mere moderne ud og kræver mindre scrolling
 • Jukebox, så du kan spille hele dit soundtrack
 • Tilpassede spillobbyer, der lader dig tage rollen som host
 • Mulighed for at bevæge dig op ad rangstigen i 1 mod 1 Quickmatches
 • Gengivelser og observatører, der lader dig se den vilde action igen
 • Et kort, hvor du kan styre udseendet på terrænet.
 • Missionvalg, der lader dig holde styr på dine kampagnefremskridt
 • Muligheden for at tilpasse genvejstaster, så spillet passer til dig
 • Forbedringer af musestyringen, kamerastyringen, enhedskøen og enhedsvalg.

Der er som sagt mange nye og ting i denne version, og der er også mange flere nye og spændende funktioner, som du kan undersøge. Derudover er der også en masse forbedringer af det klassiske spil, så det stadig føles ens – bare bedre.

Hvis du var stor tilhænger af spillet, så kan det stærkt anbefale, at du også giver denne version et forsøg – og hvis du først lige har hørt om spillet, så kan du se, hvad begejstringen handler om. Det er masser af timers sjov i dette spil, så det er bare med at komme igang.

Tidligere artikelAvast Driver Updater – Scan og reparér dine IT-enheder for at sikre en optimal ydeevne af din PC.
Næste artikelSurf sikkert online med en VPN fra Bitdefender
Mit navn er Peter Rasmussen og jeg studerer på Odense Universitet. I min fritid er jeg skribent på LaptopWorld.dk, hvor jeg skriver om laptops og bærbare computere, primært anmeldelser. Jeg anmelder også apps til Android og iOS.