Ville det ikke bare være dejligt hvis man kunne sidde hvor som helst i verden med sin laptop og arbejde? Der er mange der arbejder hjemmefra med deres laptops, så det er allerede muligt at arbejde et andet sted end på kontoret. Men den ultimative frihed får du først når du kommer langt væk hjemmefra og langt væk fra de fysiske rammer af kontoret. Hvordan gør du så det?

Der er efterhånden mange freelancere, som rejser rundt i verden og arbejder der, hvor de har lyst til. Du skal blot følge deres eksempel. Hvis du er ung eller single og ikke har noget behov for en fast bopæl, så kan du tage en jordomrejse og arbejde, der hvor du kommer hen. Bare der er internetforbindelse.

Sørg for at have dit kreditkort med og et kontonummer pengene for dit arbejde kan overføres til, så er du klar til at tage af sted. Alt efter hvor du tager hen, så skal du måske også pakke lidt tøj og andre sager. Mange af de såkaldte IT nomader rejser ofte mod varmere himmelstrøg, men hvis du gerne vil se noget storslået natur, føle dig rigtig fri så bør du tage til Island. Her er der højt til loftet, internetdækning og her kan du være et med naturen. Et af de steder du kan bestille Islandsrejser er hos Travelnord.dk

Rejs til Island med Travlenord.dk og find dig selv eller nyd naturen som IT nomade. Nomade er normalt en betegnelse man finder i ørkenen, men på Island er der også en form for ørken. Det kan godt være at det ikke er en varm ørken med masser af sand, men en isørken om vinteren og tørre, kolde sletter om sommeren.

Rejser til Island har aldrig været så populære som nu. Så skulle det da lige være dengang vikingerne tog dertil, men de havde jo selvfølgelig ikke nogen laptop med.