Energi til dig og din computer, så I kan arbejde hele dagen

0
796

Hvis du har haft en lang dag på kontoret og din laptop er gået ned flere gange i løbet af dagen, så kan du godt være blevet lidt træt i hovedet og gider måske ikke at lave mad når du kommer hjem.

Hvad gør du så? Skal du fortsætte med at arbejde hele natten? Skal du overhovedet have noget at spise? Ja, selvfølgelig skal du have noget at spise. Man spørger jo heller ikke laptoppen om den skal have strøm, hvis den er ved at gå død. Laptoppen har dog den fordel at den er tip top klar igen, så snart den har fået sat et stik i. Du skal til gengæld til at lave mad eller skaffe noget fastfood for at blive klar i hovedet igen, så du kan arbejde videre.

Sidder du foran din laptop og bliver lidt lækkersulten, men du orker ikke at lave mad og det er for lidt med en pose chips eller en kedelig toast, hvad gør du så?

Du kunne eventuelt tage ud og spise og så tage hjem bagefter for at arbejde videre, men du kunne også bare tage forbi Sunset Boulevard og bestille noget take away. Gå ind og bestil det på https://sunset-boulevard.dk/ og afhent det kort efter. Så kan du arbejde løs igen når du kommer hjem, mens du nyder en Mexican salad eller en anden form for sund sandwich.

Du kunne også være smart og sætte en scanning i gang på computeren mens du er ude og hente mad, så den arbejder mens du er væk. Eller måske trænger den til en defragmentering? Der er masser af muligheder for at lade computeren gøre et stykke arbejde du ikke kan hjælpe den med mens du spiser. Så velbekomme og god arbejdslyst!